Bron: Southfront 10 april 2022 ~~~

Op 8 april trof een Oekraïense Tochka-U raket het treinstation in de stad Kramatorsk. Daarbij kwamen minstens 57 burgers om het leven en raakten tientallen anderen gewond.

Volgens het traditionele scenario stuurden de Oekraïense autoriteiten onmiddellijk na het incident buitenlandse verslaggevers naar de stad. Deze keer liep het plan echter mis. De journalisten filmden het serienummer van de Tochka-U raket die tientallen burgers doodde. Ze lieten er geen twijfel over bestaan dat de raket door de AFU was gelanceerd.

De Tochka-U raket in Kramatorsk heeft een serienummer Sh91579:

Kramatorsk

De Tochka-U raketten, waaronder die van de Sh915 serie, worden actief gebruikt door de AFU aan de Donbass frontlinies. De volgende gevallen van de inslagen met raketten van dezelfde serie zijn tot nu toe geregistreerd:

Op 4 september 2014 in Khartsyzsk (Sh915622):

Khartsyzsk

Op 2 februari 2015 in Alchevsk (Sh91565):

Alchevsk

Sinds 13 februari 2015 in Logvinovo (Sh91566, Sh915527, Sh915328):

Logvinovo

Vóór 19 maart 2022 in Berdyansk (Sh915611):

Berdyansk

Vóór 17 maart 2022 in Melitopol (Sh915516):

Melitopol

Dit zijn slechts gevallen die bevestigd zijn door de beelden uit het gebied en die het gebruik bewezen van de Tochka-U raketten van de SH-915 serie alleen.

Een ander voorbeeld was de Tochka-U raket die Avdiivka trof, dat onder controle van de AFU staat, op 11 maart 2022. Het feit dat het serienummer door de Nationale Politie van Oekraïne werd vervaagd, bevestigt dat het niet om een Russische maar om een Oekraïense raket ging. Het zou niet nodig zijn het nummer te verbergen als het om een Russische raket ging.

Dit is het zoveelste bewijs dat de AFU op 8 april 2022 opzettelijk tientallen burgers doodde die de stad Kramatorsk probeerden te verlaten en zich verzamelden bij het treinstation. Bovendien hadden de plaatselijke autoriteiten de dag tevoren de burgers opgeroepen om Kramatorsk zo snel mogelijk te verlaten. Dit was dus een geplande provocatie van het Kievse regime. Zij riepen vlak voor de aanval zoveel mogelijk burgers naar het station.

Hetzelfde scenario van de bloedige aanval op burgers werd gebruikt in de ochtend van 14 maart, toen Oekraïense eenheden het centrum van Donetsk troffen met een Tochka-U tactische raket uitgerust met clustermunitie, waarbij ook tientallen burgers werden gedood.

Vandaag blijft het Kievse regime leugens verspreiden dat de Tochka-U die het station in Kramatorsk trof Russisch was, of Wit-Russisch, of zelfs dat het de enige Russische Tochka-U was die met een speciale opdracht naar Oekraïne was gebracht om het treinstation te raken. Kiev moest nieuwe verhalen verzinnen, omdat het Russische leger al vele jaren geen Tochka-U raketten meer gebruikt.

De fout van de Kievse propaganda brengen de waarheid aan het licht brengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.