Bron:VT Editors 
Veterans Today 4 april 2022 ~~~

Op basis van informatie van Russische staatsmedia en onafhankelijke bronnen en bevestigd door VT Fact Checkers.

VT heeft vernomen dat de NAVO/Oekraïne van plan was om een chemische aanval op Bucha uit te voeren, maar met de grote publiciteit die valse vlag chemische aanvallen zoals de NAVO gebruikt in Syrië met de Witte Helmen ontkrachtte, werd een andere truc gezocht.

Ga naar Twitter en typ “bucha” in om te zien waar we het over hebben. Heerlijke video’s van zorgvuldig achtergelaten “lijken” in de straten… doe maar een rondrit. Hell…laat me je er nu een sturen…het duurt een seconde want de NATO en Twitter willen dat dit rond gaat. We helpen maar al te graag, behalve met het een beetje ontkrachten.

Kan iemand hier achtergrondmuziek voor voorstellen?

Kan Disney op basis hiervan een attractie maken?

Weet je, in mijn studententijd werkte ik een tijdje bij een begrafenisonderneming (Lavey/Lansing Michigan) om lijken op te halen in een 1968 Mercury stationwagen. Ik had ook andere doden gezien. Bloedplassen, de huid wordt onmiddellijk wit… geen kleur kan blijven bij een hart dat niet meer functioneert, tenzij je natuurlijk Oekraïner bent.

Als de Oekraïense nazi’s echte doden nodig hebben, jagen ze gewoon op Russisch sprekende families en slachten ze af, zoals ze al 8 jaar doen.

En nu de informatie uit Rusland:

SputnikNews: Eerder beweerden Oekraïense autoriteiten dat ze de lichamen van burgers hebben gevonden die in de straten van de stad Bucha in de regio Kiev lagen, waarbij ze beweerden dat ze waren gedood door Russische troepen, die tot enkele dagen geleden in de stad waren gestationeerd.

Het Russische ministerie van Defensie heeft de beweringen van Kiev verworpen dat Russische troepen burgers zouden hebben gedood in de Oekraïense stad Boeka. Het ministerie verklaarde dat de foto’s en video’s waarop dode burgers in de straten van Boeka zouden staan, in scène zijn gezet en speciaal zijn gemaakt om via de westerse media te worden verspreid. Hier is een duidelijk vervalste foto:

“Deze beelden zijn de zoveelste provocatie. Gedurende de tijd dat deze nederzetting onder controle van de Russische strijdkrachten was, is er geen enkele inwoner gewond geraakt […][Dit is] weer een voorbeeld van het leveren van geënsceneerd materiaal van het Kiev regime voor de consumptie van westerse media, zoals het geval was met de kraamkliniek in Mariupol, om nog maar te zwijgen van andere steden”, aldus het ministerie.

Het ministerie van Defensie benadrukte dat de Russische troepen de stad op 30 maart hebben verlaten en herinnerde het publiek eraan dat de burgemeester van de stad, Anatoly Fedoruk, dit feit de volgende dag heeft bevestigd. Bovendien heeft de burgemeester in zijn toespraak van 31 maart nooit vermeld dat er burgers op straat zijn doodgeschoten met gebonden handen, zoals Kiev beweert.

Het ministerie merkte voorts op dat de beelden van de lichamen op straat opdoken vier dagen nadat de Russische troepen de stad hadden verlaten en onmiddellijk nadat de Oekraïense veiligheidsdienst (SBU) en de Oekraïense media ter plaatse waren gekomen. De lichamen die zijn gefilmd en gefotografeerd vertonen geen tekenen van rigor mortis of lijkbleekheid, en het bloed op de wonden is vers.

Op basis van informatie van Russische staatsmedia en onafhankelijke bronnen en bevestigd door VT Fact Checkers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *