Bron: SouthFront 17 maart 2022 ~~~

Terwijl de Oekraïense functionarissen inzetten op de informatieve oorlogsvoering, onthulden de lopende militaire operaties in Oekraïne hun totale incompetentie. Alle belangrijke provocaties die erop gericht waren het Russische leger te beschuldigen van onmenselijke acties tegen burgers en die door Zelenskiy werden gebruikt als voorwendsel voor de zoveelste smeekbede om meer militaire voorraden uit het Westen, werden onthuld voordat de heer Zelenskiy zijn dagelijkse video-oproepen aan zijn Westerse tegenhangers vrijgaf.

Zelfs oppervlakkige analyses volstaan om de leugens te onthullen die door Kiev, zelfs door de Oekraïense topambtenaren, worden verspreid.

Soms waren er zelfs geen analyses nodig, omdat de bij de schietpartij betrokken “acteurs” zo trots waren op zichzelf en hun bijdrage aan de nepoorlog in Oekraïne, dat zij de video’s van het schietproces op de sociale media deelden.

Helaas blijft het feit dat het regime in Kiev volledig in diskrediet is gebracht een geheim voor de Oekraïners en het grootste deel van het Westerse publiek, omdat de MSM massaal regelrechte leugens blijven verspreiden.


Eerdere berichten in dit archief:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *