Patrick Henningsen, News Wire,
21stcenturywire 1 juni 2022, 
Ron Paul Instituut 30 mei 2022 ~~~

Het idee dat Oekraïne en Zelensky “de oorlog gaan winnen” is een absolute fantasie. Het is een waanidee in het extreme. En toch zijn zovelen in het Westen geconditioneerd om het echt te geloven.

Als u uw verhaal en informatie uit de mainstream media in een NAVO land haalt, dan gaat mijn hart naar u uit. Begrijp dat uw buitenwereldse realiteit over deze oorlog niets meer is dan een bewijs van de kracht van westerse propaganda. We hebben een ultramoderne consensus-realiteitsmachine die Goebbels het hoofd op hol zou brengen, en Stalins Pravda op Nickelodeon doet lijken.

Veel dichter bij de waarheid is dit: Oekraïne verliest niet alleen, maar bereidt zich voor op een historische omverwerping. Als de dagverslagen van het Russische Ministerie van Defensie ook maar gedeeltelijk waar zijn (de meeste worden ook ondersteund door visueel bewijsmateriaal), dan kunnen bij de huidige snelheid van 200-300 per dag de Oekraïense strijdkrachten die in de strijd verloren gaan, zeer binnenkort het niveau van de verliezen van Amerikaanse soldaten in Vietnam benaderen. In slechts 6 maanden. Let wel, het kostte de VS tien jaar om naar schatting 56.000 manschappen te verliezen in die vruchteloze uitputtingsoorlog.

Het wordt met de dag duidelijker dat de Oekraïense strijdkrachten een beleid lijken te voeren waarbij ze hun doden niet tellen, of ze als AWOL tellen, om een ineenstorting van het militaire moreel te voorkomen (en meer werkelijke deserteurs), en de onvermijdelijke internationale en binnenlandse gevolgen van het moeten aankondigen dat ze 20.000 of 30.000 dode soldaten hebben, van wie velen ongetraind, onderuitgerust frontlijnvoer waren – gedwongen tot dienstplicht door een wanhopig Zelensky-regime dat zijn nieuwe financieringsbronnen in Washington en Brussel graag tevreden wil stellen. Als hun werkelijke aantallen elke week publiekelijk bekend zouden worden gemaakt, wat denkt u dan dat er zou gebeuren met de steun van de VS, het VK en de EU voor Zelensky en zijn nazi-brigades? En hoe lang zouden de Oekraïners de proxy-oorlog van de NAVO nog steunen? Helemaal niet lang. Het zou gisteren voorbij zijn.

Net als de acteur Zelensky, verkopen ook onze regeringen een verpakte fantasie aan hun publiek. De steun voor een verliezende oorlog zou in een oogwenk verdwijnen als de werkelijke stand van zaken de consensusrealiteit in het Westen zou worden.

Wanneer de gevechten uiteindelijk ophouden, zullen de naar schatting 5.000 Oekraïense soldaten die zich al aan de Russische en DPR-troepen hebben overgegeven, misschien de slimste mannen in de zaal zijn. De gelukkigen zullen degenen zijn die zijn weggelopen van het verslechterende, egoïstische suïcidale debacle van hun westerse marionet.

De waarschijnlijke aantallen waar we hier over de hele linie naar kijken zijn gewoon ongekend in recente moderne conflicten, en elk gegevenspunt weerlegt elke fantasierijke, postmodernistische projectie die uit onze corrupte, zelfverheerlijkende westerse mainstream media en papegaaiende politici komt, die zich nu heel duidelijk voeden door hun eigen propagandastrotten. Het is walgelijker dan dat. Sorry dat ik zo bot ben, maar dit is hard op weg de grootste propaganda-zeepbel in de geschiedenis van het westerse militaire avonturisme te worden.

En dat wil wat zeggen.

En verwacht geen mea culpa van het stelletje charlatans dat het buitenlands en “defensie” beleid leidt in de VS, het VK, schaapachtig Europa, en de rest van de achterlijke NATO naties. Ze zullen gewoon doorgaan met het aanvallen van alle tegenstanders van hun fanatieke partijlijn, in de overtuiging dat het onderdrukken van vrije meningsuiting en debat op de een of andere manier zal helpen voorkomen dat hun propagandazeepbel sneller leegloopt dan hij al doet.

Laat de wapens maar rollen, en hoop dat het verhaal werkelijkheid wordt. Zeker, het is een oefening in futiliteit, maar het is er een die we helaas zijn gaan verwachten van het legioen incompetente globalistische bureaucraten en technocraten met een track record van herhaalde mislukkingen, wier enige echte prestatie is triljoenen aan overheidsgeld te verspillen aan het systematisch vernietigen van andere landen, en steeds onder een of ander gekunsteld moreel imperatief. Trouwens, Oekraïne is niet alleen de meest corrupte samenleving en regering in de westerse wereld, zoals het er nu voor staat, maar het is ook veel, veel verder verwijderd van een onafhankelijke, soevereine en vrije “democratie” dan Rusland.

Hoe langer de genieën van de NAVO en onze media hun uitputtingsslag blijven aanwakkeren, hoe meer grondgebied Kiev zal verliezen. En wat ze verliezen, krijgen ze nooit meer terug. Dat is om de eenvoudige reden dat de mensen in die regio’s niet willen leven in een uiterst corrupte en door het Westen gecontroleerde, door nazi’s geteisterde sektarische miskleun van een mislukte staat.

Dus de volgende keer dat je iemand hoort roepen, “Ik sta achter Oekraïne!”, stop dan even en vraag hem:

“Waar zou jij de grens trekken van hoeveel dode Oekraïense soldaten totdat we het opgeven? Hoeveel grondgebied moet Kiev nog verliezen voor we zeggen dat het genoeg is?

En laat ze niet gaan tot ze een samenhangend antwoord geven.

Topfoto: De Oekraïense president Volodymyr Zelensky, geeft een vooraf opgenomen toespraak bij de 2022 Grammy Awards.