Bron: Ethan Huff 
NaturalNews, 1 mei 2022 ~~~

(Natural News) Je zult het moeilijk vinden om wat je nu gaat lezen ergens in de gevestigde Westerse media te vinden, maar de invasie van Rusland in Oekraïne moest gebeuren om de bioterroristen van de wereld te stoppen met het voortzetten van hun oorlog tegen de mensheid vanuit proxy-locaties in het Oost-Europese land, wijzen analisten van State of the Nation erop.

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

Ethan Huff. De Russische president Vladimir Poetin had naar verluidt moreel gezien geen andere keuze dan “Operatie Azovstal” op touw te zetten, een “speciale militaire operatie” die tot doel heeft niet alleen Rusland, maar ook de onschuldige bevolking van Oekraïne, en niet te vergeten alle andere soevereine landen, te beschermen uit de klauwen van de wereldwijde biowapenoorlog tegen de mensheid die in illegale Oekraïense laboratoria werd voorbereid. En aan het hoofd van deze biowar staan, misschien niet al te verrassend, de Verenigde Staten en de NAVO.

“Rusland werd gedwongen zijn ‘speciale militaire operatie’ in Oekraïne te starten om een einde te maken aan de woedende biowedloop, gevoerd door de bioterroristische groepering VS-VK-NAVO-OEKRAÏNE – vanuit zijn geheime ondergrondse operationele hoofdkwartier in de Azovstal IJzer- en Staalfabriek in Mariupol, Oekraïne – tegen de bevolking van Donbass en West-Rusland,” meldt State of the Nation.

Met andere woorden, de slechterik in dit alles is niet Rusland, zoals de Westerse media en regeringsstructuren beweren. Het zijn de Verenigde Staten en het Pentagon, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie, en Volodymyr Zelenskyy. Deze bioterroristische monsters hebben onder de dekmantel van de duisternis biowapens klaargemaakt in heel Oekraïne, en worden nu ontmaskerd door de militaire operaties van Rusland.
Brighteon.TV

“Tot nu toe heeft het Russische leger meer dan 30 biowapenlaboratoria in Oekraïne gesloten,” voegt State of the Nation eraan toe. “Het belangrijkste biowapenlaboratorium dat systematisch wordt gebruikt om toekomstige bioterroristische operaties uit te voeren in Donbass en West-Rusland is echter strategisch gelegen in Mariupol in het enorme Azovstal-complex.”

Oekraïne gebruikt onschuldige burgers als “menselijk schild”

Mariupol ligt toevallig zo’n 40 mijl van de Russische grens. Dit is de reden waarom Azovstal werd uitgekozen om een van de grootste biowapenlaboratoria ter wereld te huisvesten: omdat het niet alleen midden in Donbass ligt, maar Azovstal is ook het dichtstbijzijnde biolab van waaruit bio-attacks tegen Rusland kunnen worden gelanceerd. (Verwant: We hebben nu bewijs dat het Pentagon van plan was Oekraïense biolabs te gebruiken om Rusland aan te vallen.)

Rusland heeft naar verluidt geprobeerd om de onschuldige mensenlevens te beschermen die Oekraïne en zijn westerse bondgenoten nu als menselijke schilden gebruiken in een poging om Rusland ervan te weerhouden een eind te maken aan de activiteiten van de biolabs. “Dit is de reden waarom Rusland zo vastbesloten is om Avozstal niet op te blazen of zelfs maar de 1000 plus Azov nazi’s te neutraliseren die zich daar verschansen achter menselijke schilden – onschuldige Oekraïense burgers,” legt State of the Nation verder uit.

“De vrouwen en kinderen, in het bijzonder, werden waarschijnlijk gedwongen in de uitgestrekte Azovstal fabriek te gaan als een defensieve strategie tegen een totale Russische aanval. Maar het zijn de militaire leiders van de VS en de NAVO, de westerse intelagenten, de AFU-officieren en de Oekraïense soldaten die in Azovstal schuilden die Rusland echt wil en wil beschermen, vooral degenen die op de hoogte zijn van de bioterroristische operaties.”

Poetin weet al een tijdje precies wat deze Azovstal biolabs aan het doen waren onder de dekmantel van de duisternis. Hij heeft geprobeerd zoveel mogelijk bewijsmateriaal te bewaren zodat hij het, wanneer de tijd rijp is, aan de wereld kan presenteren om iedereen te laten zien dat de ware schuldigen aan het wereldwijde bioterrorisme de VS, het VK, de EU, en de NAVO zijn.

“Dit is precies waarom de Azov-nazi’s zo vrij spel kregen om de burgers van Mariupol te terroriseren. Ze handelden op bevel van hun NAVO-commando’s, Pentagon-meesters en CIA-overheersers om absolute controle uit te oefenen over de Azovstal bioterreur-misdaadplek.”

“Is dat niet waarom deze hardcore Neo-Nazi’s het Azov Regiment en Azov Bataljon (als in Azovstal) worden genoemd? Deze geharde huurlingen zijn daar geplaatst om brute defensieve en beschermende diensten te verlenen aan de Zio-Anglo-Amerikaanse bioterroristische operaties.”

Rusland besloot dat het geen andere keuze had dan een einde te maken aan deze genocide in slow motion, die zich uiteindelijk zou hebben uitgebreid van Donbass naar Rusland. Hij moest dit ding in de kiem smoren voordat er een wereldwijde genocide zou uitbreken, wat blijkbaar is geprobeerd met de Wuhan coronavirus (COVID-19) plandemie.

De machthebbers in het Westen hebben duidelijk al plannen voor toekomstige plandemieën, maar Poetins invasie zou hen wel eens kunnen tegenhouden voordat ze de kans krijgen om te beginnen.

Volgens analisten had Poetin de morele plicht om in te grijpen, en dat is precies wat hij gedaan heeft. Oekraïne ligt op de drempel van West-Rusland en de meeste van de dichtstbevolkte steden van Rusland, dus Poetin doet op zijn minst wat nodig is om zijn eigen volk te beschermen, wat veel meer is dan het Amerikaanse “leiderschap” voor de Amerikanen ooit zou doen.


Noot van de archiefredactie: Het lijkt belangrijk, en het is daarnaast nogal opvallend….

  • Dat de bevolking in het Westen en de Neokoloniale contacten in de rest van de wereld met experimentele mRNA injecties bewerkt zijn, waar de rest van de wereldbevolking van werd uitgesloten. Zeer duidelijk was dat met name in Israël/bezet-Palestina, de beruchte proeftuin voor misdaden tegen de mensheid
  • Dit ondanks dat men met ernstige, soms fatale bijwerkingen, op zowel korte als lange termijn rekening hield. Helaas zijn de injecties ook inderdaad de oorzaak van oversterfte en ernstige bijwerkingen, en moet men rekening houden met langetermijn-schade. Het is nauwelijks te bevatten dat men er desondanks toch mee doorgaat, en zelfs jeugdigen, peuters en dierentuindieren ermee behandeld worden.
  • Terwijl een aantal traditionele geneesmiddelen tegen covid-19, goedkoop beschikbaar en bewezen effectief, in alle westerse landen tot verboden middelen verklaard zijn.
  • Dat het Pentagon zijn bio-wapenexperimenten in 336 laboratoria verspreid over 30+ landen onverminderd voortzet, en met name zoekt naar methoden om biowapens gericht m.b.v. trekvogels te verspreiden.
  • Bovendien is er decennialang onderzoek gedaan naar Gene-specificeke, dus etnisch-selectieve, ziekteverwekkers, met name gericht op Russen en Chinezen. In de ‘put waar niemand meer uitkomt’ onder de AzovStal in Mariupol en in de Kharkov Regional Clinical Psychiatric Hospital No 3 zijn sinds de staatsgreep van 2014 dodelijke blowapen-experimenten op Russische Oekraïners uitgevoerd.
  • Dat het westen in snel tempo de beschikking over energie en grondstoffen verliest, en de samenspannende regeringsleiders zich daar niet echt druk over lijken te maken.

Zitten we in de stilte voor een storm? Zou het kunnen zijn, dat er een selectieve pandemie voorbereid wordt, gevaarlijk voor wereldbewoners die niet met de mRNA injecties voorbehandeld zijn? Was de covid-19 uitbraak in feite ‘Roof knocking‘, voorafgaand aan een grotere klap. Wordt met ‘Great Reset’ mogelijk een etnische genocide beoogt, al dan niet gelijktijdig met een wereldoorlog?

Het westerse wereldrijk heeft reeds veel misdaden tegen de (niet-westerse) menselijkheid gepleegd waarvoor nooit iemand is gestraft. In zijn machtsstrijd met BRICS, en uit angst voor een tribunaal, zou het zichzelf wat dat betreft mogelijk kunnen overtreffen. Laten we hopen dat verstand en medemenselijkheid zegeviert en we door massale druk alle biowapenexperimenten kunnen beëindigen; te beginnen met die in het Erasmus-instituut in Rotterdam.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *