Bron: Paul Joseph Watson
SouthFront 1 juni 2022,
 Oorspronkelijk gepubliceerd op InfoWars ~~~

Kort nadat de media het feit hypen dat het Azov Bataljon neo-nazi insignes van hun uniformen had verwijderd, werd onthuld dat homoseksuele soldaten in Oekraïne nu naar de oorlog gaan met een “eenhoorn LGBTQ” patch.

Ja, echt waar.

Zoals Zero Hedge benadrukte, na maanden van bagatelliseren of ronduit ontkennen van Azov’s directe banden met het neo-nazisme, juichten de media het feit toe dat de eenheid een “neo-nazi-symbool uitgebuit door Russische propagandisten” had laten vallen.

“Ach ja… wanneer deze strijders trots nazi-symbolen tonen, is het echte probleem dat Russische functionarissen en media erop wijzen: allemaal erg ongemakkelijk natuurlijk,” merkte de nieuwsuitzending op.

Misschien in een poging om af te leiden van de verlegenheid, vieren de media nu een nieuwe eenhoorn patch die gedragen wordt door homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender Oekraïense troepen.

“Terwijl vrijwillige strijders Oleksandr Zhuhan en Antonina Romanova inpakken voor een terugkeer naar actieve dienst, overwegen ze het eenhoorn insigne dat hun uniform een zeldzame onderscheiding geeft – een symbool van hun status als een LGBTQ koppel dat Oekraïense soldaten zijn,” meldde Reuters.

Oekraïense ‘eenhoorn’ LGBTQ-soldaten op weg naar oorlog https://t.co/Sa1aenumdv pic.twitter.com/ODyuDBbzXt – Reuters (@Reuters) 31 mei, 2022

“Leden van de Oekraïense LGBTQ-gemeenschap die zich aanmelden voor de oorlog hebben de afbeelding van het mythische beest in hun standaard epauletten genaaid, net onder de nationale vlag,” stelt het artikel.

Terwijl vrijwillige strijders Oleksandr Zhuhan en Antonina Romanova inpakken voor hun terugkeer naar actieve dienst, denken ze na over het insigne van de eenhoorn dat hun uniform een zeldzame onderscheiding geeft – een symbool van hun status als LGBTQ-koppel dat Oekraïense soldaten is https://t.co/deLTRANpjA pic.twitter.com/eN0PdsNNAD – Reuters (@Reuters) 31 mei, 2022

“Was het hulppakket van $40 miljard van het DC-regime afhankelijk van de rebranding van het door het Azov Bataljon geleide Oekraïense leger tot LGBTQ-strijders?” vraagt Chris Menahan.

“Het DC-regime houdt ervan om de LGBT-vlag te hijsen over alle naties die ze bezetten, dus het zou me niet verbazen als dat het geval was,” voegde hij eraan toe.

Zoals we eerder belichtten, beweerde de Britse MI6 spionchef Richard Moore kort na het begin van de oorlog dat het conflict deels ging om het beschermen van de heiligheid van “LGBTQ+ rechten”.

“Nu de tragedie en vernietiging in Oekraïne zich zo schrijnend ontvouwen, moeten we denken aan de waarden en hard bevochten vrijheden die ons onderscheiden van Poetin, niets meer dan LGBT+ rechten. Laten we daarom onze reeks tweets hervatten ter gelegenheid van #LGBTHM2022,” schreef hij.

Nu de tragedie en verwoesting in Oekraïne zich zo schrijnend ontvouwen, moeten we denken aan de waarden en hard bevochten vrijheden die ons onderscheiden van Poetin, niets meer dan LGBT+ rechten. Laten we daarom onze reeks tweets hervatten ter gelegenheid van #LGBTHM2022 – Richard Moore (@ChiefMI6) 25 februari 2022

Critici beschuldigden Moore ervan zich bezig te houden met inhoudsloze ‘virtue signalling’.

Ja, de waarden van de westerse beschaving bestonden niet tot de creatie van LGBTQIA2S+ rechten in de jaren ’60. Jij deugd signalerende idioot. De enige hard bevochten vrijheid die ik wil is van woke ideologen zoals jij,” schreef een.

Zoals we toen al aangaven, markeerde MI6 ook de dag dat Poetin Oekraïne binnenviel door te tweeten over het succes van hun homo-koffie-ochtend.