Bron: Freesuriyah 3 april 2022 ~~~

Afgelopen dagen was ik in de afgescheiden onafhankelijk (van Oekraïne) Republiek Luhansk en werd naar een afgelegen legerbarak gebracht, waar tot mijn grote verbazing een arsenaal aan tanks, leger voertuigen, wapens, afweerraketten, kogelvrije vesten en munitie opgeslagen lag. Maar nog verbazingwekkende was dat het allemaal NAVO materiaal was. Dit was in beslag genomen, de laatste dagen, na hevige gevechten met Oekraïense leger, die de ene overwinning na de andere claimt en de Westerse media hier gretig mooie verhalen van maakt, zonder het te controleren, dat kunnen ze immers niet, want er zijn niet veel journalisten onderweg, ook niet in de Oekraïne.

Hieronder een aantal foto’s met bewijsmateriaal over de in beslag genomen wapens van de NAVO.

In beslag genomen wapens, drones etc van de NAVO.

De propaganda oorlog loopt op volle toeren m.n. in het Westen, de Russen zijn meer behoudend en geven bijna dagelijks persconferenties voor de Russische bevolking met een update van het front. Terwijl in Europa er een complete hype ontstaat en ze van gekheid niet meer weten wat ze nu moeten schrijven en daarbij zoveel onzin schrijven, dat het bijna lachwekkend is als je nieuws, als je dat al nieuws moet noemen leest. Rusland is land van de tactiek en niet van het “hypen”, verder zijn het merendeel van de Russen trots en trouw aan hun “moederland”, hun cultuur en trots op de soldaten en het leger.

Ze begrijpen ook dat er geen andere keus was om Oekraïne te “bevrijden” van deze horror oorlog, die het oostelijk deel van Oekraïne al sinds 2014 treft, moordpartijen hebben er plaatsgevonden, waarbij natuurlijk deze NAVO wapens gebruikt zijn, een schande, hetzelfde scenario als in Syrië, of alle andere oorlogen, die het Westen tegen vele landen gevoerd heeft, onder het mom van democratie. Huurlingen worden al jarenlang naar de Oekraïne gestuurd, maar niet te spreken over de “biolabs” van de Amerikanen, volgens de Bulgaarse Journaliste Dilyana Gaytandzhieva, die haar leven meerdere malen riskeerde om de waarheid boven tafel te krijgen, hieronder haar bevindingen.

U.S. Lied About Funding “Dangerous Pathogen” Research in Secret Ukrainian Biolabs, Newly Leaked Documents Reveal – CovertAction Magazine

Beelden op de Westerse TV en in de kranten over aanvallen van de Russen, die helemaal niet overeen komen met wat er echt gebeurd is, zoals in het onderstaande verhaal pijnlijk duidelijk wordt:

Vorige maand berichtten bijna alle media in het Westen dat een kinderziekenhuis in de stad Mariupol was verwoest door Russische luchtaanvallen. “De Russische bezetter heeft meerdere bommen op het kinderziekenhuis gedropt. De ravage is enorm”, aldus de gemeente.
Na de aanval verschenen foto’s van het ziekenhuis op internet, waaronder het Oekraïense model Mariana Vishemirskaya. Twee dagen voor de aanval had Rusland gewaarschuwd dat het ziekenhuis in een militair object was veranderd. De Russische VN-ambassadeur Vassily Nebenzia zei tijdens een briefing met de VN-Veiligheidsraad dat Oekraïense troepen het personeel eruit hadden gegooid.
Daarnaast verscheen een dag voor de aanslag een artikel op de Russische nieuwssite Lenta.ru waarin de zoon van een voormalig ziekenhuismedewerker vertelt hoe mannen in legeruniformen eind februari het ziekenhuis binnenkomen. Soldaten hadden het ziekenhuis overgenomen.

In een interview met Mariana worden deze leugens ontkracht. “Er was GEEN luchtaanval en verder zegt ze dat er Oekraïense soldaten in de kliniek waren. Ze zegt ook dat de soldaten geen hulp boden en zelfs hun eten afpakten. Daarnaast was er een cameraman of een journalist aanwezig die tegen de wil van de patiënten filmde.”

Dit is slechts het “topje van de ijsberg”. Er zouden veel lijken liggen, volgens de Westerse media in Bucha, zonder te controleren en checken schrijven ze gewoon dat de Russen het gedaan zouden hebben. Ze moesten beter weten, het eerste wat in een oorlog sneuvelt is de waarheid. Wat je dus moet doen, als je journalistiek bedrijft is twee kanten belichten, maar dat was eens, in een ver verleden, waar criminelen zoals Soros, Schwab, Gates, de rijken der aarde nog niet zoveel macht hadden als nu en de media nog enigszins onafhankelijk was. Ze roepen maar wat in de media, dit komt mede door de “domheid” van Westerse regeringen, m.n. personen die op Buitenlandse Zaken of Defensie zitten, die hebben er de ballen verstand van, in bijna heel de EU!

Maar gaat het Westen deze propaganda oorlog winnen? Ze voeren namelijk alleen maar een propaganda oorlog, net als in de COVID crisis of de Syrië oorlog. De elite, waaronder de zogenaamde politici van links tot in het midden vlak, haten Poetin en de Russen. Maar hoe kun je nu een man haten die je nog nooit ontmoet hebt? Of de Russen terwijl je niet in Rusland was? Niet natuurlijk niet , het is een “vies” geopolitiek spel, wat met een media oorlog gevoerd wordt. Maar de waarheid zal boven tafel komen, net als in de Syrië oorlog er komen nu al veel bewijzen naar boven over de “vermeende” pandemie, die opeens als “sneeuw voor de zon verdwenen is” we hebben nu volgens het Westen oorlog, die zo erg is, misschien nog wel erger dan de tweede wereldoorlog, waanzinnig gestoord zijn ze geworden. Natuurlijk willen ze van het gas af, immers de gestoorde plannen van Schwab en andere criminelen moet uitgevoerd worden, klimaatvriendelijk nietwaar? Waardoor heel Europa in een “kringloopwinkel” zal veranderen en de Chinezen, Russen en aanverwante landen zich kapot lachen! Gas is namelijk niet echt slecht voor het klimaat of milieu, gas is het “schoonste” van de fossiele brandstoffen.

We zullen zien hoe het eindigt, mijn prognose is dat het slecht voor Europa, maar vooral voor haar burgers, zal eindigen. Het tijdperk van welvaart en vrijheid is definitief voorbij en als de Europeanen hier niet voor gaan vechten, zullen ze in een totalitaire staat wakker worden. Vrijheid is niet vanzelfsprekend! Nooit vergeten democratie betekent: “de wil van het volk”, dus niet van de elite!

Originale publicatie was op het Nederlandse Journalistieke online platform Freesuriyah.eu


Eerdere berichten in dit archief:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *