Bron: Persbericht
joint-forces.com 25 okt 2023 ~~~

Defensienieuws

Koninklijke Luchtmacht C-130 Hercules [© Netherlands MinDef].

Nederlandse vliegtuigen en militairen zijn ingezet op Cyprus vanwege de situatie in Israël en Palestijnse gebieden.

Persbericht, Den Haag, 25 oktober 2023: Militairen naar Cyprus vanwege de situatie in Israël en Palestijnse Gebieden.

De Nederlandse ministeries van Buitenlandse Zaken en Defensie bereiden zich voor op verschillende scenario’s voor het geval de situatie in Israël en de Palestijnse Gebieden verder verslechtert. Om snel te kunnen reageren zijn twee C-130 transportvliegtuigen en een Defensieteam van 200 man naar Cyprus vertrokken. Dit team bestaat uit een detachement mariniers, C-130 bemanningen en ondersteunend personeel.


Opm.Redaktie: Onze militairen zijn er niet om de genocide op de opgesloten en jarenlang geteisterde oorspronkelijke Palestijnse bevolking te stoppen,….. Natuurlijk niet! Ze staan onder het Amerikaans commando . Ze zij daar om die genocide desgewenst te begeleiden en ervoor te zorgen dat er niets “uit de hand loopt”.

Zelfs een aanval op het door proxy-oorlogen, bezetting, land-, olie- en graanroof en moordende sancties geteisterde Syrie, via de kust van Latacia, is iets wat we van Killer Joe & the Pentagon kunnen verwachten. NB: Zowel de al-quaeda proxy-milities als de illegale sancties worden door de Nederlandse regering gesteund. (-Red.)


Gerelateerd (berichten in subarchief /Palestina):