Bron: Mazin Qumsiyeh 
Nieuwsbrief uit Bethlehem 25 oktober 2023 ~~~

Laat het duidelijk zijn dat DEZE holocaust de geschiedenis zal ingaan als de best gedocumenteerde van de vele voorgaande holocausts; en met politieke steun en dekking. Het gebeurt terwijl wij toekijken.

44 medische voorzieningen zijn buiten gebruik gesteld in de Gazastrook, zelfs terwijl het aantal families dat elk uur en elke dag gedood en gewond wordt blijft toenemen. 50 bij het ene bombardement, 30 bij het andere.

Dit zijn geen aantallen, maar kinderen, mannen en ouderen die doelbewust en in toenemende mate gebombardeerd worden, met steeds meer nieuwe soorten wapens. Het zijn MENSEN zoals jij en ik (het lijkt pijnlijk dat we hieraan moeten herinneren).

Duizenden kinderen werden nu afgeslacht. Ze sterven nu in toenemende mate omdat hun ernstige brandwonden of ledematen niet geopereerd kunnen worden omdat alle medische voorraden op zijn.

Er is geen veilige plek in Gaza. Voedsel en water zijn op. De links die ik stuurde bewijzen genocide. Nee, het is niet Hamas waar Israël tegen vecht (ze hebben Hamas niet geraakt): Het is een GENOCIDE.

Politici proberen diplomatiek te zijn. Arabische “leiders” (inclusief Mahmoud Abbas) blijven gewoon toespraken houden (zwakke toespraken) en doen niets praktisch om te helpen.

De Franse president Macron zegt dat hij om Palestijnse levens geeft en een tweestatenoplossing wil, terwijl hij beweert dat Israël bezig is met zelfverdediging.

Biden zegt dat het staakt-het-vuren een overwinning is voor Hamas en blijft meer bommen afleveren om de bevolking van Gaza uit te roeien. Israëlische leiders blijven dreigen met nog meer bloedvergieten.

Gaza wordt letterlijk weggevaagd. Toespraken zullen dit niet stoppen omdat Israël heeft laten zien dat het westerse leiders met vetorechten bij de VN kan manipuleren. Rusland en China hebben ook niets praktisch gedaan.

Zelfs duizenden Palestijnse gevangenen worden uitgehongerd, krijgen geen medische zorg en worden doodgemarteld (twee in twee dagen).

Duizenden kinderen zijn afgeslacht en tienduizenden anderen worden nu afgeslacht of zullen sterven door gebrek aan water en voedsel en behandelingen.

Leidende en bedelende criminelen zoals Macron, Biden en Netanyahu zullen het bloedbad niet stoppen.
Naar de hel met deze stille wereld.

Laat het bekend zijn dat DEZE holocaust de geschiedenis zal ingaan als de best gedocumenteerde van de vele voorgaande holocausts. En met politieke steun en dekking. Het gebeurt terwijl wij toekijken.

Letter to Gaza: https://popular-resistance.blogspot.com/2023/10/letter-to-gaza.html

Zie details van antwoorden op vragen op: http://ongaza.org

Zeer goed gedocumenteerd nu: Center for Constitutional Rights over Israëls zich ontvouwende genocide-misdaad in Gaza:
https://ccrjustice.org/sites/default/files/attach/2023/10/Israels-Unfolding-Crime_ww.pdf

Joodse Stromingen: Een schoolvoorbeeld van genocide door Raz Segal: https://jewishcurrents.org/a-textbook-case-of-genocide

Laat ze cement eten: Israël decimeert Gaza niet alleen met luchtaanvallen, maar gebruikt ook het oudste en wreedste oorlogswapen – uithongering. Israël’s boodschap, aan de vooravond van een grondinvasie, is duidelijk. Verlaat Gaza of sterf: https://chrishedges.substack.com/p/let-them-eat-cement

Het masker is af: Gaza heeft de hypocrisie van het internationaal recht blootgelegd: https://www.aljazeera.com/opinions/2023/10/17/the-mask-is-off-gaza-has-exposed-the-hypocrisy- of-international-law

Zeer belangrijk rapport van Amnesty International: Beschamend bewijs van oorlogsmisdaden als Israëlische aanvallen hele families uitroeien in Gaza: www.amnesty.org/en/latest/news/2023/10/damning-evidence-of-war-crimes-as-israeli-attacks-wipe-out-entire-families-in-gaza/