Bron: PressTV 02 oktober 2024 ~~~ 

De IRGC heeft zijn reactie op Israël uitgesteld omdat het bezig was met het ontwikkelen van een technologie om de aanvallen beter te laten verlopen.

De militaire elitemacht van Iran, de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), heeft een geheime technologie ontwikkeld om de impact van zijn raketaanvallen op het Israëlische regime te intensiveren, zo blijkt uit een rapport, een dag nadat de strijdmacht een spervuur van ballistische raketten afvuurde op doelen in het door Israël bezette Palestina.

Het woensdag verschenen rapport van het Tasnim nieuwsagentschap zei dat de IRGC haar langverwachte reactie op de criminele activiteiten van Israël in de regio enkele weken had uitgesteld om het werk aan nieuwe technologieën en apparatuur die nodig zijn om de aanvallen op het regime te intensiveren, af te ronden.

Tasnim citeerde ingelichte bronnen die zeiden dat de nieuwe technologieën en uitrusting de IRGC de overhand zouden geven in elke confrontatie met Israël.

Het rapport zei dat de strijdkrachten de technologieën gedeeltelijk hadden gebruikt in een raketaanvalsoperatie eind dinsdag tegen doelen in de Israëlische hoofdstad Tel Aviv en andere gebieden in bezet Palestina.

Het rapport zei dat de nieuwe technologieën de belangrijkste reden waren achter het succes van de IRGC-operatie waarbij meer dan 90% van de raketten hun doelen raakten.

De bronnen zeiden echter dat de IRGC de technologieën nog niet op grote schaal heeft gebruikt en voegden eraan toe dat een dergelijk scenario de Israëlische vijand zou verrassen.

Ze zeiden dat de IRGC in de afgelopen weken gevoelige informatie had verzameld en haar raketsystemen en andere apparatuur had bijgewerkt om effectiever te kunnen zijn bij een aanval tegen Israël.

De Iraanse autoriteiten hebben berichten in de media en verklaringen van Israël verworpen die suggereerden dat de luchtverdediging van het regime een groot deel van de door de IRGC afgevuurde raketten had onderschept.

Fascisten kunnen niet anders dan liegen – klik hier om het zelf te zien.
Een 15 minuten lange compilatie-film van de succesvolle inslagen (veel herhalingen).

De operatie van de IRGC kwam als reactie op de sabotageactiviteiten van Israël in Iran en zijn wrede aanvallen op Palestina en Libanon in de afgelopen maanden.


Gerelateerd (eerdere berichten in dit archief):