Sonja van den Ende devend.online 19 jan 2023 ~~~ 

Ramstein is Amerikaans grondgebied in Duitsland, een land dat sinds het einde van de 2e Wereldoorlog nog steeds door de VS bezet is. Veel Duitsers weten dat, maar konden er niets aan doen. Maar ik denk dat het cruciale punt is gekomen, dat de Duitsers, het volk althans, zich zullen distantiëren van de Amerikanen, die sinds WOII talloze oorlogen zijn begonnen en wereldwijd miljoenen slachtoffers hebben gemaakt.

Een goed voorbeeld zijn hun moorddadige drones: Vanaf de luchtmachtbasis Ramstein loopt een glasvezelkabel naar de VS en via deze kabel worden onder andere drones bestuurd. Deze drones opereren in het Midden-Oosten en West-Azië, zoals Afghanistan en Pakistan, maar richten zich ook op Afrika en waarschijnlijk is het nieuwe doelwit de Krim, of Rusland zelf.

The West is Criminal, they have Endless Wars and Millions of Deaths on their Conscience – DEVEND.ONLINE

De VS is sinds 1987 bijna continu in oorlog geweest in het Midden-Oosten, met uitzondering van de jaren 1997 en 2000. Van 2001 tot 2016 hebben de VS voortdurend de “Oorlog tegen Terreur” gevoerd. Van de 240 jaar dat de Verenigde Staten van Amerika bestaan, zijn ze 219 jaar in oorlog geweest. Slechts 21 van de 240 jaar was er geen oorlog. De Verenigde Staten zijn meer dan 91% van hun bestaan in oorlog geweest.

Zoals de titel al zegt is het uit de hand gelopen, vandaag, tijdens het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, is er een parallelle bijeenkomst op Ramstein Airbase, de Amerikaanse minister van defensie Lloyd Austin is daar vandaag aangekomen. Op de NAVO-vliegbasis Ramstein zullen de “grote” militaire leiders van het Westen nieuwe tactieken en strategieën bespreken, evenals de levering van nieuwe zware wapens voor Oekraïne.

In Davos, maar ook bij de Atlantische Raad en de Europese Unie, en landelijk in de EU-staten, wordt de bevolking voorbereid op oorlog, waarvan we gewoon kunnen zeggen dat het de derde wereldoorlog is (misschien is de oorlog al begonnen in 2011 of 2020). Mantra’s of slogans worden gehoord door de WEF gecontroleerde politieke sekte zoals:

Wapens voor vrede, Oekraïne moet de oorlog winnen, Rusland moet verslagen worden, zij zijn de agressor en een paria-staat.

Hoe triest staat men er in 2023 bij? Met hun mond vol over democratie, antisemitisme, racisme en gelijkheid. Deze waarden zijn slechts woorden en nooit geïmplementeerd door de respectieve regeringen in Europa en de westerse landen, in wezen zijn het nog steeds imperialistische en fascistische landen.

Maar weet je wat het trieste van het verhaal is, dat bijna alle westerse elites er zelf in geloven (uitzonderingen daargelaten). Alleen Duitsland zou een verschil kunnen maken, waar de ouderen weten hoe het is om te leven onder fascisme, communisme en imperialisme. De bevolking in het Westen is gehersenspoeld door jarenlange propaganda.

Olaf Scholz Bundeskanzler van Duitsland wordt onder druk gezet om deel te nemen aan “wapens voor vrede” in Ramstein en kiest nu al voor degenen die zeggen: “vergeet de tweede wereldoorlog, dat is lang geleden, nu is Rusland de agressor”.

Maar zoals ik al vele malen schreef, is Rusland het doelwit van een uit de hand gelopen kleurrevolutie en zoals vele politieke analisten zeiden, zelfs Amerikaanse zoals Ian Bremmer (een Amerikaanse politieke analist) die het zei op het WEF, wat de pseudo-leiders, die daar zijn, niet willen zeggen, maar ze weten het allemaal:

We zijn niet in een koude oorlog met Rusland, maar in een hete oorlog via onze proxies in Oekraïne.

Maar als ze besluiten drones in te zetten om bijvoorbeeld de Krim of Moskou aan te vallen, ik ben geen militair specialist en ik weet niet of het bereik groot genoeg is vanuit Ramstein, het was echter ver genoeg voor het Midden-Oosten, West-Azië en Afrika, dan zal de oorlog escaleren! Er werd voorspeld dat de volgende oorlog met drones zal zijn, natuurlijk ook met conventionele oorlogsvoering.

Rusland heeft aangekondigd dat alle westerse conventionele wapens, zoals tanks en dergelijke, die per goederentrein worden vervoerd, zullen worden vernietigd. Rusland zal alle wapens vernietigen die het Westen aan Kiev levert – Russische ambassadeur in VS – Russische Politiek & Diplomatie – TASS

Cyberaanvallen maken natuurlijk deel uit van de huidige oorlog, maar er is iets dat de westerse wereld volledig lijkt te vergeten, of ze geven er niet om, de waanzin waarin deze elites leven is ongelooflijk. Een atoomoorlog of een aanval met tactische kernwapens, daar wordt al veel over gesproken en gespeculeerd in de westerse media, zonder de mensen te waarschuwen voor het gevaar en de gevolgen, dat dit hoogstwaarschijnlijk het einde van de aarde en een deel van de mensheid zal betekenen! Maar zullen ze luisteren? Nee, hun hersenen zijn bezeten door waanzin en realiteit is voor velen een vreemd woord! Het lijkt erop dat ze lijden aan een oorlogsverslaving!

Foto: BBCBitesize

Natuurlijk is er veel propaganda, ik durf te zeggen aan beide kanten, maar dat is normaal in oorlogen. Met dit verschil dat de westerse media niet gebaseerd zijn op feiten, maar bijna alles propaganda of leugens lijkt te zijn.

Waarom? Omdat dat de enige manier is waarop het Westen oorlogen kan beginnen na WOII, zij zijn ermee begonnen en willen deze feiten verdoezelen! De media is eigendom van elites die een agenda dicteren, onafhankelijke media is verdwenen.

Persoonlijk denk ik dat de komende weken cruciaal zullen zijn in de oorlog van het Westen tegen Rusland en we moeten ons voorbereiden op een strijd op alle fronten, het echte front, propaganda, cyberaanvallen, leugens, voor zover ik kan zien hebben de gekken nog steeds de macht in het Westen, de verstandige, diplomaten en vredelievende mensen zijn in de minderheid. Laten we hopen dat er nog enig gezond verstand is, in het Westen, om geen kernwapens te gebruiken dan is de mensheid echt verloren.

Laten we ook hopen dat de volgende stap na de Patriot-raketten, die niet veel kwaad kunnen zoals mij is verteld, niet het inzetten van tactische kernwapens zal zijn of misschien een stap daarvoor, om aanvallen uit te voeren met oorlogsvliegtuigen die steden bombarderen, zoals we hebben gezien in de oorlogen in Irak, Libië en Afghanistan. Om er maar een paar te noemen, er zijn natuurlijk veel meer landen. Maar Rusland is geen Irak, Libië, Syrië of Afghanistan, Rusland is een kernmacht, wat men schijnt te vergeten!

Topfoto: Ramstein US/NATO Airbase ligt bij de stad Ramstein-Miesenbach (Rheinland-Pfalz). Het is ontworpen door Franse ingenieurs, gebouwd van 1951 tot 1953 door Duitse aannemers, bedoeld voor de US Air Force en de NAVO. Foto: Getty images, VOX cartoons, bewerking Mirjam©Photo


Gerelateerd (berichten in dit archief):