Bron: RedRadioVE 13 december 2020(SP), 
orinocotribune 14 december 2020 (EN) ~~~ 

De nieuwe website van La Tabla laat er geen twijfel over bestaan wie er achter het gewelddadige Venezolaanse extreemrechts zit. De nieuwe website van La Tabla publiceerde een tweet op zijn Twitter-account waarin het meldde dat het vliegtuig waarin de voortvluchtige van de Venezolaanse justitie Leopoldo López door heel Colombia reist, eigendom is van een bedrijf dat zich bezighoudt met de drugshandel.

Het AC90 vliegtuig met Noord-Amerikaanse registratie N690SE, dat Leopoldo López van Bogotá naar Cúcuta verplaatste en vice versa, is “eigendom” van een luchtvaartbedrijf uit Florida “dat de verkoop en registratie van een ander vliegtuig beheerde, dat in Honduras onderschept werd met een lading van 500 kilo cocaïne “, meldde La Tabla.

De eigenaar van het bedrijf, Skyline Enterprises Corp., dat diensten en interacties met de FAA onderhoudt voor verschillende vliegtuigen met Amerikaanse registratie die actief zijn in Colombia, erkende het feit en rechtvaardigde zichzelf, zeggend “we controleren zover we kunnen de achtergrond van de mensen of de bedrijven,” volgens verschillende media die het nieuws volgden van de vangst van de narco jet, gemeld door La Tabla.

Skyline Enterprises Corp. “is een bedrijf waarvan de oprichting dateert uit 1997, zijn vertegenwoordiger is Gilbert González, die in 2013 een ander bedrijf startte genaamd Skyline Aviation Services LLC, met een adres op dezelfde locatie als de eerste in Miramar, Florida. Hij is ook de publieke woordvoerder van het bedrijf.”

Top-foto: Leopoldo Lopez reist in Colombia in een narco-jet. Foto met dank aan La Tabla.