Bron: Sergey Lebedev 
sputnikglobe 24 september 2023 ~~~ 

Gewone mensen in Europa worden moe van het conflict, zien geen heil in het steunen van Kiev en worden geconfronteerd met economische uitdagingen in hun dagelijks leven.

Mensen in Amsterdam, Nederland, demonstreren tegen het leveren van wapens aan het regime van Kiev, zo heeft een Sputnik-correspondent gemeld.

Mensen kwamen naar het protest met posters waarop stond “Vrede met Rusland”, “Geen NAVO Geen Oorlog” en “Stop met het sturen van wapens naar Oekraïne”.

Meer dan tweehonderd burgers namen deel aan de protesten. Volgens een van de deelnemers, die met Sputnik sprak, zijn de burgers van Nederland pragmatisch en vragen ze zich af waarom ze problemen op economisch en sociaal gebied moeten trotseren om Kiev te steunen.

Ze zijn ook gefrustreerd door de toestroom van migranten en de torenhoge huizencrisis. De meesten van hen vinden dat hun regering moet ophouden Oekraïne van wapens te voorzien en zich op hun eigen problemen moet richten.

Russische functionarissen benadrukten herhaaldelijk dat wapenleveranties aan Kiev het conflict aanwakkeren en verlengen, terwijl er uiteindelijk niets verandert in de loop van de speciale militaire operatie.

( Die video is nu ook op ons Youtube kanaal te bekijken: Vredesdemonstratie in Amsterdam 24 september 2023 )


Impressie van deze maandelijkse vredesdemonstratie (video)

VIDEO: start van de wittevlaggenmars – 4 minuten

Voor een complete registratie van de vredesdemonstratie, met onderhoudend voice-over en interviews, is de ruim 4 uur lange stream van Katja Gelbvesten een absolute Aanrader!