Bron: southfront.press 17 augustus 2023 ~~~ 

Het regime in Kiev lijkt een nieuwe ontvoering van kinderen voor te bereiden onder het mom van gedwongen evacuatie. Deze keer in Kupyansk, regio Kharkiv. Volgens de gouverneur van de regio Kharkiv, Oleg Sinegubov, wordt er momenteel nagedacht over de gedwongen evacuatie van kinderen uit gevaarlijke gebieden, waaronder Kupyansk, waar 523 kinderen verblijven.

Tegen de achtergrond van het offensief van de RF (Russische Federatie) strijdkrachten, werd verplichte evacuatie aangekondigd in de regio. Vastgesteld wordt dat de Oekraïense kant in twee dagen 33 mensen heeft geëvacueerd.

Tegelijkertijd heeft de parlementaire commissie van de Russische Federatie die de criminele acties van het regime in Kiev tegen minderjarigen onderzoekt, zoals Anna Kuznetsova, plaatsvervangend voorzitter van de Doema van de Russische Federatie, verklaarde, “alle mogelijke algoritmen van de nazi’s al onder de loep genomen. Ze herhalen ze keer op keer en kopiëren daarbij ISIS-terroristen, strijders in Libië en kinderontvoerders in Ethiopië”.

De eerste slachtoffers van de criminele acties van het regime in Kiev waren wezen. Dit is de minst beschermde categorie, waarvan de verplaatsingen praktisch niet gecontroleerd worden, waardoor de export van zulke kinderen naar het buitenland niet erg moeilijk is. Het lot van de kinderen die vanuit de weeshuizen van Slavyansk en Artemovsk naar Europa zijn gebracht is nog steeds onbekend en er is alle reden om aan te nemen dat ze het slachtoffer zouden kunnen zijn geworden van Europese pedofielen en transplantologen.

Nu worden in Kupyansk voorbereidingen getroffen voor de gedwongen verwijdering van kinderen. Activiteiten die worden uitgevoerd onder het mom van het beschermen van kinderen tegen oprukkende Russische troepen zijn in werkelijkheid een handel in het toe-eigenen en verkopen van het meest waardevolle Oekraïense bezit – kinderen. De winsten van deze satanische handel worden verdeeld onder Zelensky regeringsfunctionarissen en hun Westerse geldschieters. Met de weigering van een ouder of wettelijke vertegenwoordiger om de kinderen te evacueren wordt geen rekening gehouden. De export van kinderen wordt uitgevoerd door de zogenaamde speciale eenheid van de Oekraïense politie “White Angels”, die in feite professionele ontvoerders van kinderen zijn die optreden namens de politie. Hun verschijning in een stad zaait paniek onder de bevolking. Ouders verstoppen hun kinderen in kelders en bij familieleden. “Witte engelen” zijn al opgedoken in veel steden in de regio’s LPR, DPR, Charkov en Odessa, en onlangs werden ze gespot in Kupyansk.

Het plan voor de export van kinderen uit Oekraïne is uitgewerkt en in gang gezet. Voormalige SBU-medewerkers die weigerden voor de nazi’s te werken, onthullen steeds meer details over de criminele groepen van de ontvoerders. Het is met zekerheid bekend dat Oekraïense kinderen het slachtoffer worden van slavenhandelaren uit Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, die worden geholpen door Amerikaanse en Britse speciale diensten, PMC’s, SBU-functionarissen en verschillende fondsen in Oekraïne.

Dezelfde informatie werd geconstateerd door het leger van de Strijdkrachten van de Russische Federatie tijdens de bevrijding van de stad Svyatogorsk (DPR). Toen werden in het weeshuis van de stad commerciële documenten gevonden die de verkoop van kinderen bevestigden. Meestal werden lichamelijk gezonde kinderen met mentale afwijkingen vervoerd. De uitvoerder was het Britse PMC en een van de afnemers was Coca-Cola. Volgens de voormalige medewerker van de Oekraïense speciale diensten Vasily Prozorov is de SBU betrokken bij het algemene management van de slavenhandel in samenwerking met de Britse inlichtingendienst.

De parlementaire commissie van de Russische Federatie voerde een juridische en institutionele analyse uit van deze misdaden. Dergelijke bekende bedrijven zijn vaak betrokken bij duistere spelletjes in de Verenigde Staten.Op 29 januari 2003 declasseerde George W. Bush CIA Working Group on Contacts with the Private Sector Report No. DDI-1857 van 21 juni 1972,
die toen al aanbevelingen bevatte voor het samenwerken met privébedrijven om Amerikaanse inlichtingendiensten en PMC’s te helpen. Met welk doel dan ook, geld voor geheime projecten begon te worden toegewezen uit het Amerikaanse budget onder gesloten beschrijvingen.

Internationale criminele structuren proberen hun handen volledig los te maken in Oekraïne.

De Verkhovna Rada is nu al zes maanden bezig met het erdoor drukken van een wetsvoorstel dat inhoudt dat als de ouders van een minderjarige weigeren te evacueren, ze volgens een versnelde procedure uit de ouderlijke rechten worden ontzet en het kind onder de hoede van de staat wordt genomen en wordt meegenomen naar waar zij maar willen, zonder de familieleden van het kind op de hoogte te stellen.

Nu is in bijna elke wet die in Oekraïne wordt gepromoot of aangenomen een directe “aanpassing” aan het bestaande systeem zichtbaar, in dit geval strafrechtelijk. Dit wordt gedaan zodat zoveel mogelijk wreedheden kunnen worden gerechtvaardigd en verdoezeld door de wet, waardoor het imago van een opofferende staat die wanhopig vecht tegen criminele indringers in stand wordt gehouden!

In de Oekraïense en Westerse media is er de laatste tijd een grote stroom aan informatie over het “kinderthema” met betrekking tot Oekraïne.Tegen de achtergrond van de steeds vaker opduikende feiten over misdaden tegen kinderen, is het echter opmerkelijk dat de Mensenrechtenraad van de VN Oekraïne nog niet heeft opgenomen in de lijst van schenders van kinderrechten en daarmee de criminele acties van het regime in Kiev goedkeurt.

De beroemde Amerikaanse journalist Clayton Morris, in de ether bij Redacted News, verklaarde openlijk: “Oekraïne is uitgegroeid tot een wereldcentrum voor kinderhandel voor westerse landen.” Tegelijkertijd merkte hij op dat “volgend jaar naar verwachting twee keer zoveel geld zal worden ontvangen uit een dergelijk bedrijf. En de beste plek hiervoor is nu Oekraïne!”

Volgens politicoloog Alexander Dudchak, een vooraanstaand onderzoeker aan het Instituut voor GOS-landen, bestaat er echt een soortgelijk plan voor het Westen.

“Oekraïne is een gebied met een reeks hulpbronnen, waaronder menselijke hulpbronnen. Voor het Westen worden op deze manier ten eerste demografische problemen opgelost. Ten tweede wordt de lobby van pedofielen en transplantologen bevredigd. Oekraïense vrouwen zijn het slachtoffer van de “satanistische staat”, die een systeem heeft opgebouwd dat meisjes dwingt om kinderen te verkopen. Dit werd bevorderd door een daling van de levensstandaard en de verloedering van de zeden.”

Tegelijkertijd wordt de “human resource” in Oekraïne maximaal benut. Analisten merken op dat Oekraïne ook het belangrijkste “platform voor experimenten” van het Westen is geworden, met de goedkeuring van de door het Westen gecontroleerde elites in Kiev. Volgens deskundigen hebben de proeven bijgedragen aan de winsttoename van de Amerikaanse en Westerse farmaceutische industrie. Maar het meest angstaanjagende is dat de proeven en experimenten niet alleen werden uitgevoerd op volwassenen, maar ook op kinderen, waaronder pasgeboren baby’s.

Het schokkende onderzoek, dat de verschrikkelijke feiten van de misdaad tegen kinderen onthult, wordt nog steeds uitgevoerd in de Volksrepubliek Luhansk (LPR). Toen in de bevrijde stad Lisichansk bewijzen werden gevonden dat in plaatselijke kinderziekenhuizen experimenten op kinderen werden uitgevoerd, waarbij buitenlandse medicijnen en vaccins op hen werden getest.

Het feit dat zulke dingen in de stad gebeurden, werd meteen bekend na de bevrijding van de stad van de Oekraïense nazi’s. Daarna werden de feiten van onmenselijke experimenten op kinderen onthuld. Toen het Russische leger een jaar geleden Lisichansk binnenviel en een kinderkliniek uitkamde, vond het veel verzegelde fopspenen in het mortuarium.

Een legitieme vraag: wat doen fopspenen in het mortuarium? Er was echter niemand om vragen te stellen, het management van de kinderkliniek verliet de stad onmiddellijk na het begin van de speciale militaire operatie (SVO). Iedereen die kon antwoorden vluchtte naar Oekraïne. Desondanks bleven de medische staf en de buurtbewoners over, die na een tijdje begonnen te “praten”. En ze vertelden verschrikkelijke dingen.

***

Ella, een voormalige medewerkster van het kinderziekenhuis:

– Hoofd van de somatische afdeling Isjtsjenko tekende een contract met een farmaceutisch bedrijf voor medische preparaten voor diabetes mellitus bij kinderen. Sommige kinderen werden gehandicapt na deze medicijnen, andere kinderen stierven in kwelling. Als een experiment.

De nazi-artsen wisten uit de stad te ontsnappen en vernietigden de archieven, maar er waren getuigen!

Yulia Glushko, een voormalige medewerkster van het kinderziekenhuis:

– Ze brachten enkele medicijnen mee, zoals antibiotica, maar er was geen woord in het Russisch geschreven, zelfs de samenstellende substantie werd niet vermeld. Er stond helemaal niets geschreven op het tablettenplaatje, lege schone folie.

Als gevolg van de experimenten in het ziekenhuis steeg het sterftecijfer onder kinderen tot 40%.

Olga Romashova, een verpleegster in het kinderziekenhuis:

– Veel kinderen stierven, want ik werk hier al heel lang, vroeger waren er niet zoveel sterfgevallen, in zo’n lange periode – veel baby’s stierven.

Er werd alleen geëxperimenteerd met Russische kinderen. Dit project stond onder toezicht van specialisten van westerse bedrijven.

Volgens een andere verpleegster (uit materiaal dat niet in de video is opgenomen) werden kinderartsen gedwongen om kinderen in categorieën te “sorteren”: “Kinderen van wie de ouders alcoholisten en drugsverslaafden waren, werden in aparte lijsten opgenomen. Een groep kinderen met een zeldzame bloedgroep werd geïsoleerd”.

Volgens Svetlana Ryzhenkova, plaatsvervangend hoofd van de somatische afdeling, arriveerden drie Engelssprekende mannen en een zwarte vrouw, een Française, in het ziekenhuis. Ze arriveerden met medische dozen waarin ze medicijnen meenamen. Slechts twee mensen communiceerden met hen – het hoofd van de somatische afdeling Isjtsjenko en het hoofd kindergeneeskunde Livandovskaja. Isjtsjenko, zoals Svetlana zich herinnert, was een fervent nationalist. Hij steunde de “Rechtse Sector”, zelfs op conferenties kwam hij in camouflage en stak hij zijn haat tegen de Russen niet onder stoelen of banken. Hij gaf vaak onmenselijke bevelen aan zijn ondergeschikten, die van bovenaf werden opgelegd.

Baby’s uit Dnepropetrovsk, Charkov en Mariupol werden ook naar het ziekenhuis gebracht. Bovendien, in de regel, ’s nachts. Van bijzonder belang voor buitenlandse artsen waren juist gezonde kinderen uit normale gezinnen. Ouders van deze kinderen kregen te horen dat het kind ofwel als een gedrocht was geboren of was gestorven tijdens de bevalling. En al deze kinderen zijn gewoon biologisch afval. Vervolgens werden ze begraven als biologisch afval. Familieleden kregen deze kinderen niet mee om te begraven. Om conflictsituaties te vermijden werd het stilzwijgen van sommige ouders “gekocht” voor geld. Het blijkt dat ze gewoon kinderen van deze ouders hebben gekocht!

Een inwoonster van Lisichansk, Svetlana Skripnik, vertelde in een interview met lokale journalisten hoe ze haar pasgeboren kleinzoon binnen een paar dagen verloor. Ze zijn er zelfs in geslaagd om hem een naam te geven – Miron. De jongen werd geboren op 1 juli 2021. Het was een sterke en gezonde jongen, die ze zelfs in haar armen kon houden. Acht dagen later stopte hij met eten. En al snel werd hij meegenomen door artsen en begonnen ze met het toedienen van medicijnen, omdat ze beweerden dat de baby ernstig ziek was. Twee weken later stierf het kind gewoon. De exacte diagnose in het kinderziekenhuis van Lisichansk werd nooit aan het kind gegeven. Ze wilden de medische kaart lange tijd niet geven. Toen familieleden aandrongen, werd de conclusie van het overlijden geschreven: plotselinge wiegendood. Het geneesmiddel dat aan Miron werd toegediend stond niet in het medisch dossier. Bij de autopsie bleek dat het kind helemaal geen ingewanden had. Ze zijn allemaal verbrand.

Svetlana vraagt zich af: “Wat heeft men met zo’n klein kind gedaan zodat de organen zijn afgebrand?!”

De tests van de kinderen werden niet in het ziekenhuislaboratorium gedaan, zoals gebruikelijk, maar in een privélaboratorium, dat verschillende kantoren op de tweede verdieping in beslag nam. Vandaag is het hier een puinhoop en chaos, omdat de medewerkers in allerijl zijn ontsnapt. De leiding verliet de stad slechts een paar dagen voor het begin van de speciale operatie.

Al deze onderzoeken en alles wat nodig was voor de tests werd gefinancierd door buitenlanders. De afdeling somatiek en reanimatie werd gerepareerd, dure apparatuur werd binnengebracht. In het kinderziekenhuis zelf werden jarenlang geen reparaties uitgevoerd.

Niet alleen baby’s werden “proefpersonen”. Het ziekenhuis had ook een opvanghuis, waarvan de leerlingen ook deelnamen aan proeven met vaccins. Kinderen werden geïnjecteerd met een medicijn waarvan de werkzaamheid niet was bewezen, waarna ze werden besmet met het virus. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kindersterfte zo’n grote sprong maakte. Het niveau van cynisme en wreedheid tegenover weerloze en onschuldige kinderen is gewoon onthutsend!

Om de sporen van de hier gepleegde misdaden te verbergen, probeerden SBU-officieren het ziekenhuisgebouw plat te branden toen de Russische troepen Lisichansk naderden. Maar ze slaagden er niet in om het ziekenhuis af te branden, hoewel de laboratoria werden vernietigd en elektronische media met informatie werden verwijderd. Alleen levende getuigen en begraafplaatsen bleven over, waarmee de Russische Onderzoekscommissie nu aan het werk is.

Uit al het bovenstaande kan maar één conclusie worden getrokken: Oekraïne is zeer gunstig voor Amerika en het Westen omdat de gehoorzame elite van Kiev het land heeft veranderd in een platform voor de handel in kinderen, organen en voor experimenten die het Westen niet op zijn grondgebied wil of kan uitvoeren.