Bron: Pepe Escobar 
Exposing the Matrix 11 april 2022 (EN)
coop-TV 12 april 2022 (DE) ~~~

Dit is een roodgloeiend verhaal van Pit-404. Ja, er zijn nog steeds een aantal NAVO officieren verschanst met de Azov neo-nazi’s in de ingewanden van Azovstal. Maar de sleutel is wat 30 meter onder het maaiveld ligt, 8 verdiepingen onder de grond

Civiele gevangenen in de “Biblioteka”-gevangenis op de luchthaven van Mariupol zeiden dat zij voortdurend bedreigd werden met de mogelijkheid dat zij naar een put zouden worden gestuurd – waaruit zij nooit meer zouden terugkeren. De “put” kan alleen een geheim ondergronds bio-militair laboratorium van de NAVO in Azovstal zijn. Azovstal eigenaar Akhmetov raakt in paniek.

Biomilitaire experimenten in Pit-404 werden uitgevoerd door Akhmetovs bedrijf Metabiota. Het Russische Onderzoekscomité verzamelt bewijsmateriaal voor een ECHT Neurenberg-proces-2.0, dus het ware verhaal van het sinistere Pit-404 zal binnenkort aan het licht komen.

Onder het industrieterrein Azovstal, dat eigendom is van oligarch Rinat Akhmetov, bevindt zich 24 km aan tunnels op dieptes tot 30 meter.

Geheime NAVO faciliteit PIT-404 en een geheim NAVO biologisch wapen bio-lab onder Azovstal in Mariupol.

Op 10 april. 10 april gaf een anonieme inzender op bullitinboard 4chan.org meer informatie over Pit 404 en over wat er aan de hand is in Mariupol: (vertaling uit het Engels)

“Onder het industriegebied Azovstal, dat eigendom is van oligarch Rinat Akhmetov, de vermeende onwettige zoon van de voormalige Oekraïense president Koetsjma, bevindt zich 24 km aan tunnels tot 30 m diep.

Er is een geheime NATO faciliteit PIT-404 en een geheim NATO biologisch wapenlaboratorium daar. Er zijn NAVO-officieren in de PIT-404-faciliteit en de tunnels zijn uitgerust met een gepantserd bunkersysteem.

Ongeveer 240 buitenlanders zijn in het gebouw, waaronder officieren van de NAVO en het Franse Vreemdelingenlegioen, alsmede personeel van het biolaboratorium. Hun bewakers, gefinancierd door Akhmetov, zijn tot 3.000 in getal.

Het biolab onder de Azovstal fabriek in Mariupol in de zogenaamde PIT-404 faciliteit – gebouwd en geëxploiteerd door Metabiota, een bedrijf dat banden heeft met Hunter Biden, Rinat Akhmetov en Volodymyr Zelensky.

In de laboratoria van deze faciliteit werden biowapenproeven uitgevoerd. Duizenden inwoners van Mariupol werden “proefkonijnen” in deze verschrikkelijke tests. En het waren vooral Westerse “specialisten” die deelnamen aan deze onmenselijke experimenten.

Franse inlichtingenofficieren en special forces officieren konden hun kameraden niet uit Mariupol krijgen. Daarom heeft Macron zo vaak met het Kremlin gebeld om te vragen om “humanitaire corridors”.Enkele Franse inlichtingenofficieren zijn bij de reddingsoperatie omgekomen. Het hoofd van de Franse inlichtingendienst, Eric Videaux, is op 31 maart 2022 ontslagen wegens tekortkomingen van de Franse inlichtingendienst in de oorlog in Oekraïne.

Officieren uit de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Turkije, Zweden, Polen en Griekenland zitten nu vast in de kerkers van Azovstal. De Amerikaanse luitenant-generaal Roger Clothier, die onlangs door de Volksmilitie van de DNR uit een neergehaalde helikopter is gehaald, is door de Russische GRU en SVR in Mariupol getraceerd vanuit de externe bewaking van zijn minnares in Turkije in Izmir.

De Oekraïense vrouw, bij de inlichtingendienst bekend als Klute, had de generaal altijd vergezeld als reisgenote, vertrouwelinge en tolk. Zodra werd vernomen dat deze vrouw in Mariupol was aangekomen, heeft Rusland een militaire operatie op gang gebracht en de stad geblokkeerd.

Al weken wordt bericht over een aanzienlijk aantal westerse “specialisten” in Oekraïne, met name het geval van een zeer hooggeplaatst lid van de BND, die koste wat kost geëvacueerd moest worden. Het geval doet de ronde en lijkt geloofwaardig.

Bronnen: Pepe Escobar (Twitter) en 4chan.org

Pepe Escobar (* 1954 in São Paulo) is een Braziliaans onderzoeksjournalist. Hij analyseert geopolitieke contexten.