Bron: VT Redactie 
Veterans Today 14 april 2022 ~~~

TsarGradTV: Het personeel van het Regionaal Klinisch Psychiatrisch Ziekenhuis nr. 3 in Kharkiv moest een geheimhoudingsverklaring ondertekenen.

Het Russische ministerie van Defensie noemde nieuwe feiten over de activiteiten van Amerikaanse biologische laboratoria en hun slachtoffers in Oekraïne, die aan het licht zijn gekomen als gevolg van een speciale operatie.

In de periode van 2019 tot 2021 hebben Amerikaanse wetenschappers van een laboratorium in de stad Merefa <…> potentieel gevaarlijke biologische geneesmiddelen getest op patiënten van het Regionaal Klinisch Psychiatrisch Ziekenhuis nr. 3 in Kharkiv,

aldus het bericht van het Russische ministerie van defensie.

Bij de selectie van de proefpersonen met psychische stoornissen werd rekening gehouden met hun leeftijd, nationaliteit en immuunstatus. Opgemerkt wordt dat de registratie van de studies op speciale formulieren werd uitgevoerd, en dat de gegevens niet in de ziekenhuisdatabank werden ingevoerd. Tegelijkertijd hebben de medewerkers van de medische instelling zich er schriftelijk toe verbonden deze informatie niet openbaar te maken.

Aan de vooravond van de speciale operatie staakte het laboratorium in Merefa zijn activiteiten, en de documentatie en apparatuur werden naar West-Oekraïne overgebracht.

Er zijn getuigenverklaringen van een aantal getuigen van deze onmenselijke experimenten, wier namen we niet kunnen vrijgeven in het belang van hun veiligheid,

  • aldus het rapport van het Ministerie van Defensie.

In totaal waren er op het grondgebied van Oekraïne ca. 30 van dergelijke laboratoria, die als hoofdtaak hadden biowapens te ontwikkelen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *