Bron: Timothy Alexander Guzman 
silentcrownews.com 4 mei 2023 ~~~ 

We zijn tientallen jaren geleden gewaarschuwd door de Amerikaanse president John F. Kennedy, die op 27 april 1961 voor de American Newspaper Publishers Association een toespraak hield over de gevaren die de globalisten voor ons allen vormen:

Toespraak van J.F. Kennedy, 27 april 1961

“Het vereist een verandering in visie, een verandering in tactiek, een verandering in missies – door de regering, door het volk, door elke zakenman of arbeidsleider, en door elke krant. Want we worden over de hele wereld tegengewerkt door een monolithische en meedogenloze samenzwering die voornamelijk vertrouwt op geheime middelen om haar invloedssfeer uit te breiden – infiltratie in plaats van invasie, subversie in plaats van verkiezingen, intimidatie in plaats van vrije keuze, guerrilla’s ’s nachts in plaats van legers overdag. Het is een systeem dat enorme menselijke en materiële middelen heeft ingezet voor de opbouw van een hechte, uiterst efficiënte machine die militaire, diplomatieke, inlichtingen-, economische, wetenschappelijke en politieke operaties combineert.”

“De voorbereidingen worden verborgen gehouden, niet gepubliceerd. Haar fouten worden begraven, niet gepubliceerd. Andersdenkenden worden het zwijgen opgelegd, niet geprezen. Geen kosten worden ter discussie gesteld, geen geruchten gedrukt, geen geheim onthuld. Het voert de Koude Oorlog, kortom, met een oorlogsdiscipline die geen enkele democratie ooit zou hopen of willen ondervinden.”

Op 22 november 1963 werd JFK vermoord terwijl hij in een colonne door Dealey Plaza reed in het centrum van Dallas, Texas.

Vandaag beleven de regeringen van de VS, de EU en Israël een wereldwijde revolutie tegen hun “op regels gebaseerde orde” en vechten ze om de unipolaire hegemonie te blijven, dus door een censuurregime te creëren om belangrijke informatie verborgen te houden voor het publiek, om hun oorlogen voor regimeverandering voort te zetten, zich te mengen in buitenlandse verkiezingen, politieke moorden te coördineren en verlammende economische sancties op te leggen aan hun tegenstanders. De “monolithische en meedogenloze samenzwering” waarover JFK sprak, is in verschillende vormen uitgekomen sinds zijn baanbrekende toespraak, maar één ding wil ik vermelden: er is hoop, er vindt een wereldwijd ontwaken plaats en de Globalisten maken zich grote zorgen.

De VS en haar Nieuwe Wereld Wanorde

Sinds 1776 heeft de regering van de VS wrede oorlogen gevoerd tegen de inheemse bevolking als onderdeel van hun expansionistische doelen in Noord-Amerika. Na de Eerste Wereldoorlog vielen ze vele Latijns-Amerikaanse naties in Zuid- en Midden-Amerika, het Caribisch gebied en delen van Azië binnen. Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen delen van Europa en Azië, waaronder de Sovjet-Unie en China (dat was binnengevallen door het keizerlijke Japan) hun samenlevingen opnieuw opbouwden na de verwoesting die de oorlog had achtergelaten, grepen de VS de kans om een agressieve imperialistische macht te worden. De Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower had het publiek vóór JFK gewaarschuwd voor de opkomende macht van het militair-industrieel complex dat een belangrijk element werd van de globalistische machtsstructuur, vooral nadat zij onnodig atoombommen hadden gegooid op de steden Hiroshima en Nagasaki van het keizerlijke Japan, waarbij honderdduizenden overwegend Japanse burgers werden gedood, om de wereld te laten zien dat zij tot alles bereid zijn, inclusief de wil om onschuldige mensen te doden om hun doelen te bevorderen.

JFK zei dat de oorlogsmachine van de VS zijn “militaire, diplomatieke, inlichtingen-, economische, wetenschappelijke en politieke operaties” combineerde en talrijke oorlogen in Azië, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en elders lanceerde.

Momenteel zijn de VS en zijn partners in de misdaad betrokken bij een proxy-oorlog tegen Rusland met hun volledige steun aan Oekraïne en binnenkort zullen ze hun wapens op China richten. Amerikaanse troepen bezetten nog steeds Irak en stelen olie uit Syrië. In Latijns-Amerika plannen agenten van de VS hoogstwaarschijnlijk toekomstige operaties voor regimeverandering in Venezuela, Nicaragua en elders [Zoals op 7 december 2022 in Peru (*Archief) , om de lithium- en koperexploitatie veilig te stellen -Red.] met niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) (die echter door de VS-regering worden gefinancierd) zoals het United States Agency for International Development (USAID) en het National Democratic Institute for International Affairs (NDI). De VS heeft ook harde economische sancties opgelegd aan Rusland, Syrië, Iran, Venezuela en Cuba. Noord-Korea, in sommige gevallen met verwoestende gevolgen in een poging hun economieën opzettelijk te vernietigen omdat zij op de hitlijst van Washington staan.

Maar ondertussen hebben de westerse machten en hun globalistische agenda’s een stenen muur geraakt, volgens de Russische president Vladimir Poetin, die op 27 januari 2021 op het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, een toespraak hield over de toestand van de op regels gebaseerde schertsvertoning. Poetin zei dat “het tijdperk van pogingen om een gecentraliseerde en unipolaire wereldorde op te bouwen is afgelopen. Om eerlijk te zijn is dit tijdperk nog niet eens begonnen.” Poetin sprak over het westerse machtsmonopolie dat in strijd was met de culturen en de diversiteit van de wereld: “Dit monopolie druist essentieel in tegen de culturele en historische diversiteit van onze beschaving”, vervolgde hij “De realiteit is zodanig dat er in de wereld echt verschillende ontwikkelingscentra met hun eigen modellen, politieke systemen en openbare instellingen zijn ontstaan.”

De globalisten geven hun verborgen agenda’s echter niet op en zullen er alles aan doen om de waarheid voor het publiek te verbergen en daar komt het censuurregime om de hoek kijken.

“Andersdenkenden worden monddood gemaakt, niet geprezen” … Het censuurregime in Amerika.

Censuur is een wereldwijd probleem, daar bestaat geen twijfel over, maar het “baken van vrijheid” is de grootste hypocriet als het gaat om het censureren van de waarheid. Hier is een goed voorbeeld: toen de baanbrekende serie Dark Alliance werd gepubliceerd door onderzoeksjournalist Gary Webb over de CIA en de oorsprong van de crack-epidemie die begon in de straten van Los Angeles en de winsten die werden gemaakt om een illegale oorlog te financieren ter ondersteuning van de Contra’s, een door de VS gesteunde terroristische organisatie tegen de Sandinistische regering in Nicaragua, begon de Amerikaanse regering een campagne om Webb’s geloofwaardigheid en uiteindelijk zijn leven te vernietigen. Een ander belangrijk deel van het verhaal is dat de CIA ook in het geheim wapens verkocht aan Iran als een secundaire geldstroom [onzichtbaar voor de senaat -Red.] om hun illegale oorlog voort te zetten, wat formeel bekend staat als de Iran-Contra Affaire. Webb werkte echter voor de San Jose Mercury Sun en onthulde de door de CIA gesteunde operatie die gefinancierd werd uit de drugswinsten die ze maakten met de crackcocaïne die voor het eerst verkocht werd in de straten van Los Angeles en die de Afro-Amerikaanse gemeenschap in het proces had vernietigd. In 2004 pleegde Webb blijkbaar zelfmoord met twee kogels in zijn hoofd, hoewel sommigen, waaronder ikzelf, geloven dat hij werd vermoord.

Sindsdien is het censuurregime op volle toeren gaan draaien om alternatieve nieuwswebsites en prominente journalisten het zwijgen op te leggen, met hulp van Big Tech bedrijven als YouTube, Facebook, Google, Twitter en anderen. Voordat Big Tech begon met het censureren van online informatie, waren Julian Assange en Edward Snowden het doelwit van Washington omdat zij westerse buitenlandse en binnenlandse misdaden aan het licht brachten en werden zij persoonlijk gecensureerd en aangeklaagd voor diverse misdaden. Nu wordt ook de Pulitzerprijs winnende journalist Seymour Hersh gecensureerd voor zijn verslaggeving over de Amerikaans-Noorse terroristische aanval op de Nord Stream gaspijpleidingen van Rusland en onlangs heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie vier Afro-Amerikaanse activisten aangeklaagd die lid zijn van de African People’s Socialist Party (APSP) en de Uhuru Movement, die ervan worden beschuldigd samen te werken met de Russische inlichtingendienst om de verkiezingen in de VS op de een of andere manier te beïnvloeden.

Het laatste slachtoffer van censuur is Tucker Carlson, of je het nu met hem eens bent of niet, hij is net ontslagen bij FOX nieuws, omdat hij waarschijnlijk berichtte over de gevaren van Covid-19 vaccins en de oorlog in Oekraïne. Hoe dan ook, al deze mensen hebben één ding gemeen: ze deden allemaal hun werk als journalisten, klokkenluiders of gewoon activisten die hun mening geven, ze vertelden allemaal de waarheid, en de waarheid is de vijand van de corrupte staat. In de VS wordt de RESTRICT Act (S. 686), gesponsord door een Democratische senator uit Virginia, Mark Warner, die iedereen die via virtuele particuliere netwerken (VPN’s), die privé-verbindingen tussen computers en telefoons met het internet tot stand brengt, toegang krijgt tot websites die op de zwarte lijst staan, bedreigt met maximaal 20 jaar gevangenisstraf of een boete van 250.000 dollar. Als dat niet het meest extreme wetsvoorstel over censuur is, dan weet ik niet wat wel.

Het Amerikaanse politieke establishment beweert dat zij het baken van vrijheid en democratie zijn, maar momenteel zijn zij wereldleider in het censureren van journalisten, buitenlandse media zoals RT news, Press TV en anderen. In het laatste jaarverslag over persvrijheden van Reporters without Borders (RSF), dat bekend staat om zijn bevooroordeelde [Pro westerse -Red. ] verslaggeving, staan de VS op nummer 45 voor persvrijheden, maar de VS en het censuurmonopolie van de Big Tech zouden minstens 50 plaatsen lager moeten staan, op nummer 95 op de lijst, omdat zij een van de ergste aanvallen op buitenlandse en binnenlandse medianetwerken en journalisten in de moderne geschiedenis hebben uitgevoerd.

De VS staat op een kruispunt met zijn tanende politieke en economische macht in dit nieuwe geopolitieke landschap. Amerikaanse en Europese bankkartels, waaronder de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de reguliere media, het militair-industrieel complex, Big Pharma, Big Tech en Big Oil hebben allemaal een rol in het censureren van de waarheid, omdat ze niet willen dat het publiek weet wat er achter hun agenda zit als het gaat om regimeverandering, het beginnen van nieuwe oorlogen, het creëren en bewapenen van terroristen (ISIS en AL Qaeda), het promoten van dodelijke vaccins en de lijst gaat maar door.

De eindeloze leugens die door de Westerse machten en Israël worden gepromoot, worden nu geconfronteerd met een terugslag van de wereldgemeenschap en daarom haasten zij zich om iedereen te censureren die de waarheid over hun verborgen agenda’s durft te vertellen. 27 april 1961 is de dag dat JFK ons waarschuwde, en vandaag de dag gelden zijn waarschuwingen nog steeds.