Bron: The Saker, 17 november 2022 ~~~

Hadden ze verwacht dat wij hen met respect zouden behandelen?
Ze kunnen hun medailles oppoetsen en hun glimlach slijpen…
glimlachen, en zich een tijdje vermaken met spelletjes.
boom boom, bang bang, ga liggen je bent dood
Roger Waters

De meesten van jullie zullen nu wel gehoord hebben van de “mysterieuze” raketaanval op Polen. Als je het gemist hebt, zijn hier enkele artikelen

https://www.rt.com/news/566586-poland-missile-emergency/ https://www.rt.com/news/566588-pentagon-cannot-confirm-missile-poland/ https://www.rt.com/news/566591-poland-nato-article4-ukraine/ https://www.rt.com/news/566593-biden-emergency-nato-meeting/ https://www.rt.com/news/566595-biden-russia-unlikely-poland/ https://www.rt.com/news/566598-erdogan-poland-missile-incident/ https://www.rt.com/news/566633-poland-air-defense-ukraine/ https://www.rt.com/russia/566625-biden-responsibility-missile-poland/ https://www.rt.com/news/566656-poland-lublin-ukraine-missile/ https://www.rt.com/news/566657-us-russia-responsible-poland-missile/ https://www.rt.com/russia/566690-nato-kiev-missile-lies/
(Helaas alle geblokkeerd in het Westen – Red.)

Het is eigenlijk heel interessant om te zien hoe dit verhaal zich heeft “ontwikkeld”. Eerst werd het voorgesteld als een Russische aanval. Natuurlijk. Wat zou het anders kunnen zijn?

Toen werd het vrij duidelijk dat de raket een Oekraïense S-300 luchtverdedigingsraket was. Nu moet ik u vertellen dat de Oekraïners Rusland hebben beschuldigd van het gebruik van oude S-300 tegen gronddoelen. Er zijn echter geen Russische S-300 binnen het bereik van de locatie in Polen waar de raket neerkwam, alleen Oekraïense. En, zoals Gonzalo Lira opmerkte, een Poolse boer deed echt iets geweldigs toen hij de brokstukken van de raket fotografeerde. (Ik wil opmerken dat Gonzalo Lira zich vergist als hij denkt dat een Russische raket alleen uit het oosten kan komen. Russische moderne wapens gebruiken satelliet-, traagheids- en terreinbegeleiding om een zorgvuldig voorbereid spoor te volgen en zo de luchtafweer te omzeilen.)

Zeer voorspelbaar eiste de gebruikelijke bende gekken een vergadering van de VN-Veiligheidsraad en een NAVO-vergadering. De Oekraïners waren bijzonder luidruchtig, en het is vrij duidelijk waarom: Oekraïense S-300 raketten raken al een tijdje gebouwen, en bij elk van die explosies kreeg Rusland (of zelfs Poetin persoonlijk) natuurlijk de schuld. Er zijn video’s op Telegram van Oekraïense luchtverdedigingsraketten die opstijgen, een grote bocht maken en ofwel in de lucht exploderen ofwel, erger nog, de grond raken. Precies hetzelfde gebeurde tijdens de Golfoorlog, toen Amerikaanse patriotten er niet in slaagden Iraakse SCUD’s te onderscheppen, waardoor mensen op de grond werden gedood. De pogingen van Kiev om de werkelijke oorsprong van deze raket te verhullen door luide hysterie over “Russische agressie” hebben deze keer niet al te best gewerkt.

Aanvankelijk lijkt het erop dat sommige Poolse politici dit incident onmiddellijk wilden gebruiken om nog meer spanningen te creëren, maar de nogal lauwe reactie van de VS gaf hun een duidelijke boodschap: de VS zijn niet geïnteresseerd in deelname aan wat een werkelijk belachelijke (en potentieel zeer gevaarlijke) PSYOP of valse vlag zou zijn.

De Polen begrepen de boodschap en waren het er ook snel over eens dat de raket Oekraïens was.

De enige “troostprijs” die de Polen en de Oekraïners kregen was een slappe Amerikaanse verklaring dat Rusland “uiteindelijk verantwoordelijk” was, wat ongeveer even zinvol en interessant is als een nat rotje.

Toch doet de hyena van Europa zijn best om zijn dapperheid te tonen door “kleine oorlogen” uit te vechten, aangezien hun Amerikaanse meesters hen (nog!) niet toestaan de grote oorlog te ontketenen die deze hyena wanhopig nodig heeft om, voor de zoveelste keer, wat land af te bijten van het verslagen Oekraïne (net als bij de verdeling van Tsjekoslowakije met Hitlers hulp in 1938).

De laatste Poolse overwinning is de “nederlaag” van Roger Waters, aan wie ze nu een verbod hebben opgelegd om in Polen op te treden. Roger Waters stond al te boek als een “vijand van de Oekraïne” op de beruchte “Mirotvorets” hitlijst. Nu is hij opgewaardeerd tot “vijand van Polen”.

De zoveelste bevestiging dat nazi-Oekraïners, Latijns-Polen en zionistische Israëli’s dezelfde “vijanden” hebben, ondanks hun relatief kleine verschillen in ideologie.

Om eerlijk te zijn, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Banderastan of een van de drie Baltische staten zijn niet minder hyena’s dan Polen – ook zij tonen alleen moed wanneer ze worden beschermd door de Amerikaanse opperheren.

Dus ja, deze keer konden de Oekraïners en de Polen een onbetwistbaar Oekraïense raket niet gebruiken om de NAVO te dwingen Rusland aan te vallen. Maar wat zal er de volgende keer gebeuren als er geen foto’s beschikbaar zijn (de Ukronazi’s hebben het maken van foto’s of video’s van elke door een raket getroffen locatie al verboden!)

Dus waar gaat dit allemaal heen?

Simpel: ten eerste haten de Polen de Oekraïners net zo hard als ze de Russen haten.

De Oekraïners haten de Polen overigens niet minder dan zij de Russen (en de Joden) haten. Het enige verschil is dat de Poolse anti-Oekraïense haat doorspekt is met minachting, terwijl hun anti-Russische haat doorspekt is met angst. Voeg aan dit beeld de Britten toe met hun eigen imperiale fantoompijnen en hun gevoel van raciale superioriteit over de “continentale” Europeanen (“mist over het kanaal, Europa geïsoleerd”) en je ziet al snel dat er genoeg haat rondgaat onder deze “bondgenoten”.

We hebben dus te maken met een hele roedel haatdragende hyena’s.

De Polen en de Oekraïners hebben één belangrijk ding gemeen – ze willen dat de NAVO oorlog voert tegen Rusland: de Oekraïners willen dat gewoon overleven en de Polen willen een stuk Oekraïne inpikken. Sommige politieke partijen in Polen willen zelfs dat Oekraïense vluchtelingen hun trouw aan Polen zweren! De Oekraïners hebben trouwens wetten aangenomen die in wezen Poolse onderdanen hetzelfde recht geven als Oekraïners.

Het lijkt erop dat Polen, althans een deel van Banderastan, wordt voorbereid op een uiteindelijke fusie tot één entiteit. Jongen, als dat echt gebeurt heeft de EU een groot en zeer lelijk probleem aan haar handen 🙂

En natuurlijk zouden de NAVO-leiders Rusland graag verslaan in een grote oorlog, maar ze weten dat ze daar gewoonweg de mankracht niet voor hebben, vandaar de “voorzichtigheid” van de VS en de gesprekken over “deconflictie”.

Sommigen denken aan een soort “coalitie van bereidwilligen” of een “bondgenootschap van democratieën”, maar al deze mooi klinkende concepten leveren noch mankracht noch vuurkracht. Die aanpak heeft overal waar het is geprobeerd jammerlijk gefaald, en het zal opnieuw falen.

Rusland aanvallen als Rusland zwak is, of al wordt aangevallen door andere vijanden, is een aloude Poolse traditie en hun nationale held is een psychopathische leider die serieus wilde dat Polen een Europese supermacht zou worden door al het land tussen de Oostzee en de Zwarte Zee in beslag te nemen. God weet dat ze het vaak genoeg geprobeerd hebben om te weten dat dit gewoon niet zal gebeuren, dus het volgende beste wat de Polen kunnen doen is zoveel mogelijk van de Oekraïne inpikken.

De andere “verfijnde” strategie van de Polen is om de meest abjecte onderdanige poedel in de “Anglo Eurokennel” te zijn, in de hoop dat wat Rumsfeld’s “nieuwe Europa” (aka Polen) het “oude Europa” (aka Duitsland en Frankrijk) zou vervangen. Weet je nog hoe ze een “Fort Trump” wilden? Ze waren zelfs bereid te betalen (meestal met EU-subsidies) voor de “eer” om Amerikaanse troepen te huisvesten!

Zo willen de Polen een “EU supermacht” worden. Zonder gekheid!

Hetzelfde geldt voor de Britten wiens eeuwenoude buitenlandse beleid kan worden samengevat in één zin “Europa in brand steken door oorlogen en revoluties uit te lokken”.

Het is dan ook geen verrassing dat de Britten en de Polen momenteel een soort liefdesfeest hebben (ondanks het Britse superioriteitsgevoel over deze wannabe Europese supermacht).

Hun grootste probleem is dat geen van beide landen kernwapens heeft en ze hebben allebei het fiat van oom Shmuel nodig, niet alleen om kernwapens te gebruiken, maar zelfs om een (relatief) klein incident of valse vlag te organiseren. En terwijl de Polen zich als een gek hebben bewapend (en dat nog steeds doen), is het Britse leger vooral een lachertje. En de Polen zouden op geen enkele manier de (weliswaar suïcidale) moed opbrengen om zelf Russische troepen aan te vallen. De drie Baltische staten zouden graag bijdragen aan zo’n nobele zaak, maar hun militaire capaciteiten zijn echt niet groot en hun geografie is een doodvonnis als ze Rusland zouden aanvallen.

Dat wil niet zeggen dat er geen Polen vechten in de Oekraïne. Er vechten momenteel minstens enkele duizenden Polen in Oekraïne, maar net als de rest van het NAVO-personeel zijn zij officieel “vrijwilligers” of “adviseurs” of “hulpverleners”. Overigens zijn de “oude Europeanen” ook goed vertegenwoordigd in de Oekraïne met Franse, Spaanse en Italiaanse eenheden.

Maar deze aantallen komen bij lange na niet in de buurt van de aantallen die nodig zijn om het rechtstreeks op te nemen tegen het Russische leger.

Hoe het ook zij, door het werkelijk krankzinnige beleid en de houding van zowel de Polen als de Oekraïners dringt langzaam het besef door dat de uitbreiding van de EU naar het oosten een grote en fatale fout was. Niet alleen zijn landen als Hongarije en Polen niet bereid om alle bevelen van de Eurobureaucraten op te volgen, de oneindige arrogantie van de Oekraïners die voortdurend eisen, niet vragen, dat de NAVO en de EU hen hoe dan ook steunen, leidt nu tot een soort tegenreactie (de meeste EU-politici zijn nog steeds niet in staat om de VS openlijk te trotseren). Naarmate de westerse economieën verder wegzakken in een economische afgrond, zullen de arrogantie en het gevoel van aanspraak van zowel de Polen als de Oekraïners meer en meer reacties uitlokken.

Vroeg of laat krijgt de rest van de EU genoeg van deze gekken.

Sommigen, zoals de zeer populaire Tucker Carlson, zijn deze lelijke clowns nu al machtig zat.

Zelfs sommige Amerikaanse politici, zowel liberalen als conservatieven, maken bezwaar tegen de totale Amerikaanse steun voor het regime in Kiev.

Zullen die stemmen ooit bijdragen aan een terugkeer naar het gezonde verstand? Ik weet het eerlijk gezegd niet.

De toekomst van het Europese continent zal grotendeels worden bepaald door het vermogen van de, laten we zeggen, “gezonde EU-landen” om de hardcore gekken van de 3B+PU+Britse bende in toom te houden. Op dit moment hebben de 3B+PU+UK de volledige steun van de VS, hetgeen uiterst gevaarlijk is omdat het hen aanmoedigt tot verdere werkelijk gevaarlijke en zelfs roekeloze acties. De Amerikaanse neocons zijn minstens zo haatdragend jegens Rusland als de 3B+PU+UK bende, dus we kunnen alleen maar bidden en hopen dat er in het Pentagon en elders genoeg verstandige geesten zijn die tot voorzichtigheid manen (wat blijkbaar is gebeurd in het geval van de “mysterieuze” raketaanval op de Poolse tractor).

Het komt hier op neer: tenzij de adults in the room (volwassenen in de kamer) de verschillende “EU-hyena’s” aan een korte lijn kunnen houden, zal een van deze hyena’s vroeg of laat een potentieel catastrofale keten van gebeurtenissen in gang zetten. Vergeet niet dat de mensen die de Nazi’s in Kiev aan de macht brachten, dezelfde zijn die de Takfiri’s verenigden in wat bekend werd als Al Qaida (dank je Zbig!). Dat was meer dan 40 jaar geleden, en de wereld betaalt nog steeds een enorme prijs in onschuldig bloed voor dit “briljante” CIA plan…

Op dit moment zie ik geen “volwassenen in de kamer”, maar misschien verandert dat in de loop van deze winter?

Dat zullen we snel te weten komen.

Voordat ik afsluit, wil ik jullie achterlaten met drie interessante zaken:

Ten eerste, wat lijkt op gedeclassificeerd materiaal van de CIA waaruit blijkt dat de CIA zeer betrokken was bij Ukronazi nationalisten. Ik kan niet instaan voor de authenticiteit van deze documenten, maar ik vroeg het aan een vriend die er verstand van heeft, en hij zei me dat het hem echt leek.

Ten tweede, bekijk zeker Andrei Martyanov’s commentaar over deze “raket valse vlag”. Ik ben het volledig met hem eens als hij zegt dat (de meeste) westerse journalisten oorlogsmisdadigers zijn.

Ten derde laat ik u achter met een zeer interessant interview van Col (Ret) Douglas MacGregor, een uitstekende Amerikaanse militaire analist en een man die al heel lang de waarheid zegt over de oorlog in Oekraïne.

Ik kan alleen maar hopen en bidden dat mensen in het Pentagon en de (uitgevers van) lettersoep luisteren naar wat MacGregor te zeggen heeft!

Het oorspronkelijke interview staat op zijn YouTube-kanaal: