Bron:  Tribunus Bruxellae SouthFront 20 december 2022 ~~~

Duitse elites hebben agressief gehandeld om anti-oorlog oppositie in heel Europa te vernietigen, en om strengere, meer corrupte controle van de EU-regering te verwerven.

Twee recente grote nieuws gebeurtenissen, 7 en 9 december – de vermeende Duitse “coup poging” en vervolgens “arrestaties voor EU-parlement omkoping” – zijn niet wat ze lijken.

Net als in de jaren ’40 ruïneren Duitse elites hun eigen volk … ook nu weer oorlog tegen Rusland … maar het huidige ‘Reich’ bestaat uit neo-liberale bedrijven en geldcontrole onder leiding van Duitsers … bedrijven die streven naar een nieuwe grens, ‘lebensraum’ in het Oosten en Oekraïne, en een gehoopte vernietiging van Rusland zelf.

Met dank aan Thomas Roper van de Duitse “Anti-Spiegel” en John Helmer.

“Rassenhaat tegen Russen … motiveert en propageert oorlog in Europa, zoals rassenhaat tegen Joden dat was”- John Helmer

Op 7 december was er een spraakmakend “Duits staatsgreepcomplot verijdeld” waarbij een excentrieke aristocraat, prins Heinrich XIII van Reuss, betrokken was. Het “complot” lijkt een samenzwering te zijn van Duitse en NAVO-inlichtingendiensten, met als doel het demoniseren van het groeiende anti-oorlogsgevoel in Duitsland … nu politiek vertegenwoordigd door populistisch “rechts” zoals de AfD-partij, terwijl “links” nu extreem oorlogszuchtig is tegen Rusland, ” wegens LGBT”.

3000 politieagenten deden de invallen … en vonden 3 wapens. “Duitse federale officier van justitie zegt dat de groep van plan was om duizenden mensen te rekruteren, maar er slechts in geslaagd was om acht mensen te rekruteren voor haar ‘militaire arm'”.

Wat suggereert dat het ‘coupplan’ nep was, is dat de grote Duitse media van tevoren op de hoogte waren, met verhalen die direct klaar lagen … als er echt ‘gevaar’ was voor Duitse levens en de overheid, zouden de media niet landelijk van tevoren op de hoogte zijn gebracht van politieacties.

Prins Heinrich schijnt een onschuldige excentriekeling te zijn. Zijn beweging, de ‘Reichsbürgers’, beweren dat geen enkele Duitse regering sinds 1918 – niet Weimar, niet de nazi’s, niet de naoorlogse Republiek – legitiem is, omdat ze allemaal zijn opgelegd, zonder referendum. Reichsbürgers streefden naar een nationale referendumstemming om een nieuwe Duitse regering te legitimeren. Ongetwijfeld hebben de betrokkenen enkele grove opmerkingen gemaakt … maar geloofwaardige berichten suggereren dat het “coupplan” een verzinsel is. LINK

“De zaak Reichsbürger kan nu dienen als een ander voorwendsel om de democratie uit het raam te gooien”

“Tagesspiegel heeft gemeld dat ‘zo’n grote groep mensen zelden vooraf is geïnformeerd’ over een politie-inval”

“Het lijkt ons allemaal compleet overdreven”, aldus Alexander Marquier, hoofdredacteur van Cicero Magazine.

“Het lijkt op een PR-campagne”

Op 9 december was er veel ophef over de “arrestatie van EU-parlementsleden die betrokken waren bij omkoping met Qatar”. Dit lijkt opnieuw een project van de NAVO en Duitse inlichtingendiensten, met als doel het EU Parlement en de vele anti-oorlog (ook anti-vax etc) stemmen onder zijn 705 leden in diskrediet te brengen.

Hoewel een meerderheid daar pro-oorlog, pro-establishment is, zijn er ook veel dissidenten die toespraken houden en tweets en video’s plaatsen met afwijkende standpunten, tegen de oorlog, tegen corruptie, en meer.

Het EU Parlement is het ” ongeleid projectiel” in de EU instellingen, het enige deel van de EU triade dat niet onder strikte Duitse controle staat, vergeleken met de EU Commissie onder autoritair dictaat van de Duitse Ursula Von der Leyen, en de EU Raad van 27 nationale regeringsleiders die allen onderworpen zijn aan Duitse intimidatie. Personeel van de EU-Commissie geeft toe: “De Duitsers runnen hier alles”.

Omkoping en het kopen van invloed lijken voortdurend plaats te vinden bij de EU … men herinnert zich uitgelekte documenten waarin Soros en zijn organisaties opscheppen over het feit dat zij 226 leden van het EU Parlement in hun zak hebben: LINK

Toch is het pas nu dat het kopen van invloed in het EU-parlement wordt vervolgd te midden van een enorme mediastorm, zoals bij de invallen in Duitsland twee dagen eerder.

Brussel is de 2e meest bespioneerde stad ter wereld, na New York met de Verenigde Naties. Uiteraard wisten de inlichtingendiensten al enige tijd wat Qatar en anderen deden. Qatar is een Arabische moslimnatie aan de Golf, een ideaal doelwit voor een Nato- en Duitse lastercampagne tegen het Parlement zelf. Ursula von der Leyen kakelde over de “ethiek” van het Parlement, terwijl ze zelf ook ernstige “ethische” problemen heeft, zoals hieronder.

Het lijkt erop dat de bezoeken aan Qatar een tijdje mochten doorgaan, en dan opeens BOEM is het EU Parlement in diskrediet gebracht als de ‘plaats waar de parlementsleden enorme steekpenningen aannemen’ … Nu zijn anti-oorlog & anti-corruptie stemmen in het EU Parlement voor jaren blijvend besmet.

Hoewel de publieke verontwaardiging de aankondiging van een onderzoek van de EU-procureur voor misdaden met betrekking tot Pfizer en covaccins, met inbegrip van “ja-mijn-man-is-in-de-vaccin-business” EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen, heeft afgedwongen, lijken die aanklagers vrij langzaam te gaan … en lijken ze nogal terughoudend om iets te doen tegen de Duitse dictator-ess van de EU-bureaucratie. LINK

Formele ethische klachten tegen Ursula von der Leyen door een Poolse burger, beschuldigen Von der Leyen van misbruik van haar EU-ambt om vermeende omkopings- en afpersingsmisdrijven door Belgische ministers te ondersteunen, waaronder de Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, een promotor van het vaccinbedrijf waarbij Heiko von der Leyen betrokken is, en een goede “vriend van Pfizer” zoals Ursula LINK.

Het vermoeden bestaat dat er een keten van onderaanbestedingen is van Pfizer naar het bedrijf van Ursula’s echtgenoot Heiko von der Leyen … of anders dat miljoenen via deze route naar Heiko zullen vloeien, zodra Ursula haar EU-topfunctie eind 2024 verlaat.

Misdaden in de kantoren van de EU-instellingen vallen onder de jurisdictie van Belgische ministers … die de Belgische politie controleren en beperken, en die in feite de Belgische federale politie al hebben verhinderd onderzoek te doen naar misdaden onder Ursula’s vaccin-promotie partner Frank Vandenbroucke.

Dus het lijkt erop dat Ursula von der Leyen’s corruptie partnerschap met Belgische ministers, zal helpen om haar nooit te vervolgen voor welke criminele handelingen dan ook die ze heeft uitgevoerd met Pfizer en vaccin bedrijven, Von der Leyen’s Belgische minister vrienden zijn in staat om de Belgische politie te verhinderen om ooit iets tegen haar te doen.