Bron: Hal Turner,  
Hal Turnerradioshow.com 21 april 2024,
NL-vertaling, dank aan: FrontNews 22 april 2024 ~~~ 

Er is een video opgedoken uit Odessa, Oekraïne, waarop te zien is dat eenheden van het Franse leger de stad binnentrekken. Dit lijkt een directe inmenging te zijn van een NAVO-lidstaat in het conflict in Oekraïne.

Dit gebeurt mogelijk op grond van een bilaterale overeenkomst tussen Oekraïne en Frankrijk, maar dat is op dit moment nog niet bevestigd.

Rusland heeft herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat alle buitenlandse troepen die Oekraïne binnenkomen legitieme doelwitten zijn voor het Russische leger.

Op 13 april stuurde Frankrijk troepen van het Franse Vreemdelingenlegioen naar Slavyansk, Oekraïne. Binnen 48 uur waren de meesten van hen dood en vele anderen gewond door Russische aanvallen op Slavyansk.

DNIPROPETROVSK gisteren

Gisteren trof Rusland een hotel in het centrum van Dnipropetrovsk dat blijkbaar vol zat met NAVO-troepen. Beelden van het getroffen gebouw tonen een voltreffer met enorme schade en brand.

Talrijke rapporten vanuit de regio beweren dat “talrijke NAVO-troepen uit het puin werden gedragen, ernstig gewond of dood”.

Ambulances brachten deze NATO troepen naar wachtende helikopters, die de troepen naar Rzeszow, Polen brachten.

De hele dag door werden medische evacuatievliegtuigen van NAVO-landen, waaronder een Airbus A330-MRTT, gezien die Rzeszow binnenkwamen en er snel vertrokken. Op de radarbeelden hieronder is er één te zien:

Het is duidelijk dat deze multi-role air refueling tankers opereren in hun med-evac rol omdat er geen bijtank operaties plaatsvinden in de buurt van Rzeszow.

Dus de Fransen verloren troepen van het Vreemdelingenlegioen in Slavyansk, de NAVO verloor gisteren nog meer troepen in Dnipropetrovsk en nu stuurt Frankrijk 1.000 troepen en pantsers naar Odessa.

Stap voor stap provoceren de westerse landen Rusland tot een rechtstreeks gevecht.

Wees niet verbaasd als de raketten beginnen te vliegen – en onthoud goed wie dat heeft veroorzaakt: wijzelf!