Bron: Tyler Durden ZeroHedge 05 sep 2024 ~~~

Vanaf hier wordt het alleen maar erger, want het rampzalige opengrenzenbeleid van de regering Biden-Harris is nu naar een ‘buurt bij jou’ gekomen (voor sommigen van jullie).

In de afgelopen week zagen we hoe gewapende Venezolaanse gevangenisbendeleden van Tren de Aragua de noordelijke buitenwijk van Denver, Aurora, terroriseerden en andere steden die worden bestuurd door extreem linkse Democraten. Nieuwe berichten die donderdagmiddag naar buiten kwamen melden dat kritieke infrastructuur nu wordt bedreigd door leden van migrantenkartels.

Volgens Libs of TikTok heeft een olie/gasbedrijf uit Texas een memo naar zijn werknemers gestuurd waarin staat dat de politie en de FBI hebben gewaarschuwd dat gewapende Cubaanse en Venezolaanse migrantenbendes diefstallen plegen in het Permian Basin (Amerika’s hoogst producerende olieveld).

Hier is de memo:

Collega’s uit de industrie en wetshandhavers in West Texas (WTX) zijn op de hoogte van een recente toename van georganiseerde criminele activiteiten, waaronder gewelddadige misdrijven, bende-activiteiten en diefstallen uit olievelden in en rond de werkgebieden van WTX. Regionale rechtshandhavers en de FBI hebben specifiek geadviseerd dat bendeleden uit Cuba en Venezuela zich organiseren en samenwerken om diefstallen te plegen in het Permisch bekken. Deze individuen en groepen zijn gewapend, gewelddadig van aard en aarzelen niet om geweld te gebruiken.

Misdaden die in verband worden gebracht met deze groepen zijn onder andere diefstal van olie, diesel, koperdraad en katalysatorelementen. Recente incidenten waren onder andere twee aanvallen door waterdieven die olie probeerden te stelen van WTX olievelden. Nadat de dieven werden opgemerkt door getuigen die oprukten om een onderzoek in te stellen, probeerden de dieven met hun voertuigen de getuigen van de weg te rijden. Bij een ander incident probeerde een dief, die als uitkijkpost fungeerde en een watertransporteur volgde die olie had gestolen, ook een getuige van de weg te rijden. Er zijn talloze meldingen van tweede voertuigen die als spotters fungeren voor watertransporteurs die oliediefstallen plegen.

Een branchegenoot gaf de onderstaande momentopname van een videobewaking van een gewapende dief die een gebied controleerde voordat hij diesel stal op de locatie.


EXCLUSIEF: Oliemaatschappij uit Texas heeft een memo naar werknemers gestuurd waarin ze worden gewaarschuwd voor de veiligheidsrisico’s van gewelddadige migrantenbendes.

De bendes vallen naar verluidt oliearbeiders aan en proberen olie, brandstof en koper te stelen uit olievelden in Texas. pic.twitter.com/LeTDz2USya

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) September 5, 2024

We benadrukten eerder deze week dat gezagsgetrouwe Amerikanen zich goed bewust moeten zijn van de steden, provincies en staten die wetten, verordeningen en beleid hebben die de handhaving van immigratie belemmeren en illegale buitenaardse criminelen afschermen van de Amerikaanse Immigratie- en Douanehandhaving. De reden hiervoor is dat deze gebieden steeds gevaarlijker worden, met criminele migranten die amok maken. Aurora is daar een goed voorbeeld van.

Het maakt niet uit wie de verkiezingen wint. De stroom illegalen heeft een doel in het algemene plan dat zich ontvouwt. Chaos zo wijd en zijd als mogelijk.
Massale verspreiding over het hele land!https://t.co/qFhElt4NtW

Phillip Davis (@Phillip96207244) 2 september 2024
Dit is waarom.
HOLY FVCK!

Een agent zegt tegen een burger die aangifte doet van een misdrijf gepleegd door een misdrijf gepleegd door een immigrant:

“liet hem de deur uitlopen omdat we een sanctuary city zijn.
We rapporteren geen illegalen, immigranten zonder papieren.”
Dus… pic.twitter.com/bclVNcQPSl

  • Ik Meme Daarom ben ik 🇺🇸 (@ImMeme0) 3 september 2024

Gewapende bendes illegale vreemdelingen vormen nu een bedreiging voor de kritieke energie-infrastructuur in het Permbekken. De natie slaapwandelt in een ramp.

Waarom beschouwt de huidige regering dit niet als een bedreiging voor de nationale veiligheid? Natuurlijk omdat zij het veroorzaakt hebben – plus, het is een verkiezingsjaar.

Topfoto: Tyler Durden’s Foto