Bron: Sonja van den Ende 
devend.onlive 21 november 2023 ~~~

Thierry Baudet, een populaire Nederlandse politicus, is het slachtoffer geworden van een tweede aanslag sinds de verkiezingscampagne. In 2002 werd een andere politicus, Pim Fortuyn, in koelen bloede vermoord. Foto: Alamy, Reddit, Politico, redactie: Mirjam©Photo

Nederland, het land van grote schildermeesters, scheepsbouw, waterbouwers die de deltawerken bouwden, handelaren en mensen met een “vrije” geest, is nu vervallen tot een land van verregaande waanzin, heeft zijn eigen identiteit verloren, is de realiteit uit het oog verloren, noemt politieke partijen als Forum voor Democratie (FvD) een rechts-radicale partij en de Partij voor de Vrijheid (PVV) onder leiding van Geert Wilders opeens niet meer rechts-radicaal, ondanks dat hij betaald wordt door AIPAC (Joodse lobby in de VS) en een van zijn kandidaten een (voormalig) Mossad Agent is en hun ongelooflijke haat jegens Arabieren.

Nederland was ooit een voorbeeld voor andere landen, zoals Rusland, voor zijn scheepsbouw, waardoor Peter de Grote zelfs naar Nederland kwam om het vak daar te leren. Iets wat we ons tegenwoordig niet meer kunnen voorstellen. Sinds de jaren 2000 is alles uitverkocht en opgekocht door de globalisten, zoals het vliegtuigbedrijf Fokker, of scheepswerven zoals het beroemde Wilton-Feyenoord in Schiedam, waar zelfs een van mijn opa’s werkte als (kunst)smid die de prachtige metalen versieringen op schepen maakte. Wilton Feyenoord is nu onderdeel van Damen Shipyard en bijna failliet omdat het tijdens de opgelegde sancties in 2022 nog aan Rusland leverde met boten etc.

De gekte in Nederland en misschien wel in heel Europa begon in de jaren 2000. Nederland kan gezien worden als het beste voorbeeld in Europa, want het is een klein land qua oppervlakte, volledig geïnfiltreerd door het World Economic Forum (WEF) en voert alles uit op het gebied van Agenda 2030 en de klimaatagenda. Met andere woorden, het beste “kind” van de klas en nu een prooi van haar eigen trots en waanzin.

In 2002 vond de eerste politieke moord in Nederland plaats sinds de moderne naoorlogse geschiedenis (1945). Pim Fortuyn was een zeer controversieel politicus, die de immigratie (toen al) wilde aanvechten en afrekende met het politieke establishment. Als hij niet was vermoord, was hij de volgende premier geworden en had Nederland er heel anders uitgezien. Deze recente foto in een gewone krant (AD) geeft je de rillingen, waarschijnlijk willen ze Thierry Baudet ook vermoorden, kun je concluderen.

Officieel was de dader, de moordenaar van Fortuyn, een dierenactivist, maar iedere wakkere Nederlander weet dat de politieke partij de Partij van de Arbeid (PvdA) erachter zat, in de vorm van Fortuyns tegenstander Ad Melkert, die later als gezant voor Irak bij de Verenigde Naties werkte. Het was de eerste politieke moord in Nederland na 1945 en daarna werd het land meegezogen in een neerwaartse spiraal. Een van de langstzittende premiers, Jan Peter Balkenende van het Christen Democratisch Appèl (CDA), begon deze vernietiging en daarna heeft Mark Rutte van de Volkspartij voor de Vrijheid (VVD) het karwei afgemaakt en Nederland volledig uitverkocht aan de globalisten, de EU, de NAVO en de VS.

Thierry Baudet is in 2016 de politieke partij Forum voor Democratie (FvD) begonnen en is naar mijn mening een van de meest intelligente en gedreven politici van Nederland. FvD staat voor Nederlandse en Europese waarden, zonder rechts-radicaal te zijn, tegen uitverkoop aan de EU/VS en waar hij en zijn partij het meest om gehaat worden is zijn pragmatische houding tegen oorlogen en het was de enige partij die zich realiseerde dat de proxy oorlog van de VS tegen Syrië en nu in Oekraïne tegen Rusland gestopt moet worden en dat de VS de dader is van alle illegale oorlogen die sinds decennia gevoerd worden. In 2016 voerde de partij campagne voor het Nederlandse Oekraïne-Europese Unie associatieverdrag referendum waarbij de meerderheid van het Nederlandse volk NEE stemde, dat wil zeggen tegen het Oekraïense associatieverdrag met de EU en tegen de EU in het algemeen. Toen veranderde premier Mark Rutte het verdrag en voegde er een pagina met een paar regels aan toe. Hij luisterde niet naar het Nederlandse volk en ging door met het goedkeuren van dit verdrag in de EU.

Sinds de oprichting (FvD) is Baudet verguisd in de zogenaamde media en ook door de globalisten in het parlement, die zichzelf politici noemen. Dit resulteerde in een “heksenjacht” in de media maar ook in het parlement waar hij meerdere malen werd geschorst omdat hij de oorlog met Oekraïne of, destijds, met Syrië veroordeelde. Uitgemaakt voor rechtsradicaal, een spion voor Rusland (hij zou geld ontvangen van Rusland), iets waar iedereen in Nederland die tegen de oorlog met Rusland is van beschuldigd wordt, want dat is het oorlog van het meest pro-oorlog en Ruslandhatend land in de EU, Nederland, dat ook Rusland beschuldigt van het neerhalen van de MH-17.

Nu is het zover, en Thierry Baudet moet vrezen voor zijn leven, na alle demonisering van de elite politici en hun handlangers, de door de overheid gesponsorde media, zijn er al twee aanslagen sinds de verkiezingscampagnes, in de aanloop naar de verkiezingen op 22 november gepleegd op hem, in de trend van Pim Fortuyn.

Frans Timmermans, een eurofiel, een klimaatgoeroe, een van de felste tegenstanders van Rusland en ondersteuner van alle VS proxy oorlogen, misschien nog wel een graadje erger dan Mark Rutte! Experts: “It is quite difficult to predict the outcome of the parliamentary elections in the Netherlands” (nom24.ru) Photo: EU

Naar mijn mening zijn de gevestigde politici en hun media schuldig als hij echt vermoord gaat worden,. Ze demoniseren iemand die oorlogen wil stoppen en het probleem van immigranten aankaart (zonder racistisch te zijn zoals Geert Wilders en zijn PVV); stelt vragen over de vele doden door het vaccin tegen Covid -19, waarvan nu in Duitsland bewezen is dat het een besmet DNA-vaccin is – in feite een biologisch moordwapen.

Het maakt me persoonlijk verdrietig hoe ver Nederland in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen, waar de waarheid wordt verkocht voor leugens en een groot deel van de Nederlandse bevolking volledig is geïndoctrineerd door klimaat- en genderpropaganda en natuurlijk meegaat in de idiote oorlog van het Westen tegen Rusland.

Ik ben bang dat de verkiezingsuitslag niet veel nieuws zal opleveren, de gevestigde partijen zoals de VVD of de nieuwe (eigenlijk oude CDA-) partij genaamd Nieuw Sociaal Contract (NSC) van Pieter Omzigt (als hij de nieuwe premier wil worden) zullen winnen. Of, zoals velen voorspellen wordt Frans Timmermans van de PvdA, de huilebalk over de MH-17 en de Klimaatgoeroe, de nieuwe premier. Of de Koerdische PKK-aanhanger die getrouwd is met een ultra-zionist (een vrouw leuk voor de gender-ideologie) Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Deze hebben de beste kansen in het globalistische Nederland, waar je twijfels kunt hebben over de “eerlijkheid” van de verkiezingen.

Sonja Van den Ende is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder andere heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuwszenders en studeerde onder andere Journalistiek en Engels (BA) en Global Media, War and Technology (BA). Ze woont en werkt in Moskou, Rusland.

Sonja is redacteur van Devend.online en Freesuriyah.eu.

*PayPal donaties zijn niet langer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten. Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Hartelijk dank!


Gerelateerd (eerdere berichten van Sonja van den Ende):