Amsterdam, 26 november 2023, van 12 tot 16 uur

Bron: Platform voor Vrede en Solidariteit

De oorlogen gevoerd met de steun van onze machtshebbers, met ons geld, zogenaamd uit onze naam, breiden zich uit.

Na bijna een half miljoen Oekrainsche gerekruteerden als goedkoop wapentuig te hebben opgeofferd,  werden nu ruim 1000 Israeliers voor de bus gegooid om vervolgens duizenden, tienduizenden weerloze Palestijnse burgers te vermoorden. Ruim een derde deel zijn kinderen.

Steeds sneller gaat het naar een escalatie waarin meer en meer landen betrokken worden, en er nu alweer gedreigd wordt met nucleaire wapens.
In landen waar geen oorlog wordt gevoerd, worden mensen opnieuw tegen elkaar uitgespeeld en gepolariseerd, net als in de Oekraine/Rusland escalatie.

Voor de puppetregeringen van de psychopaten die de crisissen op de wereld orkestreren gaat alles zo prima volgens plan. Nederland, VS, EU, NAVO,  zijn niet voor wapenstilstand maar leveren juist wapens en militaire ondersteuning.

Niet in onze naam!!!

Zondag 26 november houden we onze 10de vredesdemonstratie met deskundige sprekers (namen volgen) en muziek op de Dam, en een witte en vredesvlaggenmars met drums door het drukste gedeelte van Amsterdam.
12.00 Inloop – Dam, centrum Amsterdam
(kom op tijd. In verband met een tweede demonstratie op de Dam gaan we misschien al om 13 uur lopen)
12.30 Sprekers en muziek (mogelijk eerder)
13.30 Witte vlaggenmars door het centrum van Amsterdam (mogelijk eerder)
15.15 Muziek, sprekers – op de Dam
16.00 Einde

Platform voor Vrede en Solidariteit organiseert elke laatste zondag van de maand een manifestatie voor de vrede op De Dam met gerenommeerde sprekers en mensen uit oorlogsgebied, een grote vredesmuziekgroep gevolgd door een witte vlaggenmars met drums vanaf de Dam door het drukste en mooiste gedeelte van Amsterdam.
Oekraine, Rusland en Nederland werken samen voor vrede !

Wijzelf nemen vnl witte en vredesvlaggen mee, ook voor demonstranten die dat willen. Andere vlaggen als steunbetuiging aan de oorlogsslachtoffers in alle landen mogen mensen zelf meenemen indien gewenst.

Website: www.vredesdemo.nl

Pagina fb :@vredesdemonstratie
of tinyurl.com/42x8yeeu
Event : FB-event-vredesdemonstratie
of tinyurl.com/2jvp6xc6
Telegram :
Vredesdemonstratie : https://t.me/+UfxrqJCOZAE1ODZk
Info : Niet onze oorlog : https://t.me/+Q-n4Z960VgUwNjM8


Eerdere vredesdemonstraties: