Hong Kong Protesten – The NED Strikes Again.

Het Westen heeft meer te maken met deze beweging, dan het ons wil laten weten. Het is het lelijke gezicht van het langdurige buitenlandse beleid van Washington gericht op het destabiliseren van een van zijn oude economische vijanden: China.

Bron: The NED Strikes Again: 
How Neocon Money is Funding the Hong Kong Protests 
van Mnar Muhawesh op MintpressNews 9 september 2019

Mnar Muhawesh, 9 september 2019

Het is een zomer van onrust geweest in Hong Kong, en de westerse mainstream-pers is in rep en roer en biedt non-stop verslaggeving van wat zij hebben beschreven als een “pro-democratiebeweging die vecht voor vrijheid” tegen de repressieve Chinese regering.

“Hong Kong Protesten – The NED Strikes Again.” verder lezen

Ukraine: Kiezers verslaan de 2e color revolutie

Bron: Moonofalabama.org  22 juli 2019

De Oekraïne, hetgeen betekent ‘het grensgebied’, ligt tussen Rusland en de westelijke staten van Europa. Het is een gesplitst land. De helft van de bevolking spreekt Russisch als moedertaal. Het geïndustrialiseerde centrum, oost en zuid, zijn cultureel orthodoxe Russen. Sommige van de landelijke westelijke delen waren pas na de Tweede Wereldoorlog aan Oekraïne toegevoegd. Ze hebben historisch een andere cultuur.

De VS, ondersteund door de EU, hebben deze verdeeldheid tweemaal gebruikt om ‘revoluties’ op gang te brengen die de Oekraïne op een ‘westerse’ koers moesten brengen. Beide pogingen werden verslagen toen de Oekraïners de kans hadden op een vrije verkiezing. “Ukraine: Kiezers verslaan de 2e color revolutie” verder lezen