Het pseudo debat over Jeffrey Epstein’s zelfmoord

Bron: Jeffrey Epstein and the Spectacle of Secrecy, 
(Jeffrey Epstein en het spectacle van geheimzinnigheid)
van Edward Curtin op edwardcurtin.com 15 augustus 2019

Edward Curtin, edwardcurtin.com

Wanneer uitdrukkingen zoals “de diepe staat” en “samenzweringstheorie” hoofdbestanddelen worden van zowel de reguliere bedrijfsmedia als de alternatieve pers, weten we dat de realiteit achter deze uitdrukkingen hun nut voorbij is voor de heersende elites die de Verenigde Staten beheersen en voor hun critici, die ze respectievelijk weerlegbaar of bevestigend gebruiken. Deze zinnen zijn zo vaak verward dat ze versleten en zinloos zijn geworden.

Alles is nu aan de oppervlakte, voor ons zichtbaar, en terwijl ze zichtbaar zijn, vindt de waarheid achter onze rug plaats. Het voor de hand liggende kan niet waar zijn, omdat het zo voor de hand liggende is, dus laten we zoeken naar andere verklaringen, en wanneer de onderzoekers zoeken, laten we ze ‘conspiracy idioten’ noemen. Het is een hersenspinsel van buitengewone proporties, georkestreerd door de perverse machtselites die de show runnen en worden aangemoedigd door hun partners in de gevestigde massamedia, zelfs door sommige in de alternatieve pers die het goed bedoelen maar verward zijn, of deinformatie-agenten zijn in het zaaien van verwarring samen met hun reguliere Operation Mockingbird-partners.

“Het pseudo debat over Jeffrey Epstein’s zelfmoord” verder lezen

Het Herman-Chomsky Propaganda Model

Bron: The Herman-Chomsky Propaganda Model
changingminds.org - How we change what others think, feel, believe and do

Noam Chomsky, een bekende sociaal criticus, en Edward Herman ontwikkelden een model, hoe nieuws wordt gevormd door een aantal ‘filters’.
Het algemene principe is dat macht geconcentreerd is bij relatief weinig ongekozen individuen en bedrijven, en dat dit leidt tot selectiviteit, filtering en opschonen van nieuwsberichten, zodat wat het grote publiek bereikt alleen datgene is dat het doel van die paar belanghebbenden ondersteunt, die doorgaans streven naar maximale persoonlijke macht en bedrijfswinst.

“Het Herman-Chomsky Propaganda Model” verder lezen

MH17 – Oproep voor rechtvaardigheid

Bron: "MH17 - Call for Justice"
bonanza media, 16 juli 2019

Het Bonanza-media onderzoeksteam van onafhankelijke journalisten neemt in deze documentaire exclusieve interviews af met een van de verdachten van het neerhalen van de MH17, met de Maleisische premier, met de kolonel die zwarte dozen verzamelde en met nog veel meer personen.
Ooggetuigenverklaringen van getuigen en onweerlegbaar bewijs van deskundigen. Exclusieve opnames gemaakt in Maleisië, Nederland en op de locatie van het ramp, in Oekraïne.

“MH17 – Call for Justice” – 28 minuten