Bron: "MH17 - Call for Justice"
bonanza media, 16 juli 2019 ~~~ 

Het Bonanza-media onderzoeksteam van onafhankelijke journalisten neemt in deze documentaire exclusieve interviews af met een van de verdachten van het neerhalen van de MH17, met de Maleisische premier, met de kolonel die zwarte dozen verzamelde en met nog veel meer personen.
Ooggetuigenverklaringen van getuigen en onweerlegbaar bewijs van deskundigen. Exclusieve opnames gemaakt in Maleisië, Nederland en op de locatie van het ramp, in Oekraïne.

“MH17 – Call for Justice” – 28 minuten

Meer er over lezen?

Boek: Emeritus Professor Kees van de Pijl heeft in 2018 het boek Flight MH17, Ukraine and the New Cold War geschreven, waarvoor hij helaas geen Nederlandse uitgever heeft kunnen vinden.
Zij boek is door Manchester University Press uitgegeven en online of bij boekwinkels te bestellen. (Engelstalig)

UPDATE – Nieuw Boek: Een zeer waardevolle aanvulling en volledig overzicht van alle onderzoeken, verklaringen, achtergronden en analyses, is in februari 2022 door Journalist Eric van de Beek in een goed leesbaar boekwerk samengevat, dat de journalist in eigen beheer heeft uitgegeven. Het boek: “MH17, de onderste steen”is een absolute aanrader voor iedereen die er meer, of zelfs alles over wil weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.