Zeg NEE tegen Amerikaanse oorlogen!
Stop Washington’s oorlogsacties tegen Rusland en China.
Stop eindeloze oorlogen: Irak, Syrië, Somalië, Palestina, overal.

Doe mee aan het protest in de week van 15 t/m 22 oktober.

Organiseer een actie bij jou in de buurt of doe mee.

Vandaag worden werkende mensen geconfronteerd met escalerende kosten voor voedsel en energie, recessie, groeiende onzekerheid en aanvallen op pogingen om zich te verenigen. De voortdurende oorlogen en militaire provocaties hebben ons op de rand van een kernoorlog gebracht.

Toch heeft het imperialistische buitenlandse beleid in deze verkiezingsperiode weinig aandacht gekregen. Het wordt tijd dat we weer de straat opgaan om te eisen dat er een einde komt aan de Amerikaanse oorlogen en provocaties.

Terwijl de VS meer wapens inzet in de proxy-oorlog in Oekraïne – wat de mogelijkheid van een directe confrontatie met het nucleair bewapende Rusland vergroot – lijken de oorlogsfanatici in Washington vastbesloten nog meer brandjes in de wereld te stichten. De reis van Nancy Pelosi naar Taiwan; aanwijzingen dat de VS mogelijk een confrontatie met China en aanvallen op Iran zullen aangaan; en berichten dat bij nieuwe oorlogsspelletjes van de VS en Zuid-Korea een “onthoofdingsaanval” op het noorden (DPRK) zal worden geoefend, tonen aan dat het dringend noodzakelijk is onze stem te verheffen.

Stop VS/NAVO oorlogen en sancties van Cuba en Palestina tot Rusland en China.

We hebben miljarden nodig voor huisvesting, gezondheidszorg, banen en klimaat – NIET voor oorlogswinsten.


Klik hier om de geplande internationale acties te zien

UNACpeace.org

UNAC.NoToWar.net