“Vredesmanifestaties gaan over een keuze maken voor de slachtoffers, en je uitspreken tegen de daders, vooral die in eigen land. De NAVO is geen verdedigingsalliantie; het is het breekijzer van de globalisatie.” Willem Engel

Hartverscheurend wat er uit onze naam met ons geld wordt aangericht, gewoon geen woorden voor…. Nu gebeurt dat voor steeds meer landen wat verder weg bij ons, en als we niet opstaan straks ook voor ons, de toekomst, en onze kinderen.

Sta ook op voor de vrede!
Nog nooit was dit zo keihard nodig.

Sprekers, livemuziek van de Narratiefjes, een LEDschermpresentatie, flyers, stickers, posters, en een witte/vredesvlaggenmars met drums door het historische centrum van Amsterdam.

Wil je zelf op een andere manier of een andere stad actie ondernemen, sluit je aan bij de lokale groepen en laat het weten.

Komt allen en bundel ook de krachten voor een Nee tegen de oorlogen door ons gefinancierd en uit onze naam gevoerd, en Ja voor de vrede. Zoals altijd houden we na afloop van de muziek en sprekers een witte en vredesvlaggenmars met drums door het centrum van Amsterdam, waar we altijd en steeds meer bijval van de vele omstanders krijgen.

Tot de 27ste!

https://www.youtube.com/watch?v=XmvLiHr5sMk
Pagina op Facebook of tinyurl.com/42x8yeeu
Event op Facebook of https://tinyurl.com/5f7ur33y
Steun deze demonstratie(s): website 0f https://tinyurl.com/yc5jn6fk
Groep: https://www.facebook.com/groups/1123969831733954
Telegram Vredesdemonstratie : https://t.me/+UfxrqJCOZAE1ODZk
Info: Niet onze oorlog : https://t.me/+Q-n4Z960VgUwNjM8 ,