Bron: Sonja van den Ende 
strategisch-cultuur 21 oktober 2023 ~~~ 

Europa is een weg van verval ingeslagen die uiteindelijk leidt tot de ondergang van haar eeuwenoude cultuur en haar oorspronkelijke bewoners.

Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog worstelt Europa met een vergrijzende bevolking, als gevolg van de wereldoorlog, vooral Duitsland; na de “babyboom” van de jaren 1950 kwamen de jaren 1960; onder invloed van de nieuwe “flower-power” beweging veranderde alles, wat een nieuwe trend introduceerde die we tot op de dag van vandaag zien: een daling van geboortecijfers. Politici (nu de Groenen) gebruikten de slogan om zo weinig mogelijk kinderen te krijgen en dat doen ze nog steeds, want kapitalisme en welvaart zouden niet samen gaan met kinderen. Tegenwoordig is het klimaat de schuldige. En dan de LGBT-sekte, waardoor jonge mensen geen kinderen meer wille – trouwens, volgens de nieuwe LGBT-indoctrinatie is het onmogelijk om kinderen te krijgen vanwege geslachtsverandering, en klimaatgeïndoctrineerde aanhangers denken dat de wereld over vijf jaar vergaat!

Foto: CartoonStock

Verontrustende feiten, maar veel Europeanen beseffen dit niet, ze leven in de “waanzin van de dag” waar het leven volledig wordt beheerst door de zgn. “vernietiging van de aarde”, klimaatverandering, LGBT. En alles en iedereen, d.w.z. landen en regeringen buiten hun eigen blok, zijn volgens hun nieuwsuitzendingen en politici slecht en in feite barbaars. Natuurlijk beschouwen Europese beleidsmakers, lokale overheden en het Europese blok genaamd de Europese Unie (EU) zichzelf als het lichtende voorbeeld van democratie en mensenrechten.

Voeg daarbij de digitale (AI) wereld waarin we ons als (hele) wereld bevinden, waarin Europa ook geen balans kan vinden. Ze propageren hun afkeer van bijvoorbeeld China, waar volgens hen alles is gedigitaliseerd en veroordelen het zogenaamde Social Credit System dat daar zou zijn ingevoerd en het hele leven van de Chinezen zou regelen. Maar volgens hun eigen zogenaamde encyclopedie (Wikipedia) valt te lezen:

“Het Social Credit System is een uitbreiding op het bestaande juridische en financiële kredietbeoordelingssysteem in China, dat een uiteenlopend geheel van beleid en systemen blijft die meer invloed hebben op bedrijven dan op individuen.”

Opnieuw een mythe ontkracht. Maar Europa zelf is het pad van totale controle ingeslagen door de nieuwe CDBC-valuta in te voeren en hun eigen Social Credit System om de CO2-uitstoot per persoon te reguleren in 2024. Vrijheid beperken door hun 15-minuten steden, transhumanisme propaganda (eigenlijk LGBT) en het beperken van de pers; de “vrije” pers bestaat feitelijk niet meer; De persvrijheid is verdwenen en de bevolking wordt alleen bediend door hun dagelijkse propaganda in zogenaamde nieuwsuitzendingen, gecreëerd en goedgekeurd door lokale overheden en het EU-blok. De financiën van de EU worden gedomineerd door de geldstroom van de Open Society Foundation, die wordt gefinancierd en opgericht door de miljardair George Soros, beter bekend als de “man die in 1992 de Bank of England brak”, eigenlijk een eersteklas oplichter als we het goed bekijken, die de bank niet “brak” maar beroofde!

Persoonlijk denk ik dat Soros handelde uit wraak voor wat hem en zijn familie was aangedaan in de Tweede Wereldoorlog (hij is Joods), maar aan de andere kant collaboreerde hij met de Nazi’s, alleen om te overleven, dat is zijn argument. Misschien is daarom zijn “open-borders” (open grenzen) beleid een teken van wraak, om zoveel mogelijk vluchtelingen naar Europa te sturen; het kan moeilijk anders verklaard worden! Maar volgens propagandanieuws uit het Westen trekt zijn opvolger, zijn zoon Alexander Soros, de kantoren grotendeels terug uit Europa en gaat de stichting zich nu richten op gezaghebbende landen, zoals Hongarije, Polen (niet meer nodig sinds de nieuwe verkiezingen) en natuurlijk Rusland en China. Landen die hun kantoren hebben gesloten of niet meer bestaan.

We kunnen het bovenstaande beschouwen als factoren voor de ondergang van Europa, maar er zijn andere factoren in het spel die het proces versnellen, de Amerikaanse oorlogen tegen verschillende landen in het Midden-Oosten in de afgelopen decennia, beginnend in 2011 met de Arabische Lente. De oorlogen waar het EU-blok graag aan deelnam samen met de NAVO, het “vrije” Westen stond immers op het spel, het is mij persoonlijk nog niet duidelijk of dit domheid of berekening is van de kant van de EU-politici. Misschien waren er enkele “ideologische” politici, maar ik denk dat de meerderheid het deed vanwege de druk of dwang van de VS; de VS heeft Europa immers gedomineerd en gekoloniseerd sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Deze oorlogen veroorzaakten miljoenen zogenaamde vluchtelingen, grote zwermen zogenaamde vluchtelingen, die onrust en chaos veroorzaakten, en de ondergang van de financiële capaciteit en de ondergang van de Europese cultuur.

Geen enkele EU-politicus kwam met de oplossing om deze vluchtelingen in de regio of het land te helpen, of om de economieën in de betrokken landen te helpen. Misschien hadden sommigen nog het idee, zoals Angela Merkel, om het probleem van de vergrijzing op te lossen, maar met een opendeurbeleid en iedereen binnenlaten creëer je alleen maar meer problemen. Niemand sprak over vrede en diplomatie, dit is een deel van hun domheid, misschien zijn er andere factoren die we niet kennen, misschien chantage. Maar het leidt tot een snelle ondergang!

Europa’s grootste reden om een onofficiële oorlog tegen Rusland te beginnen kwam op verzoek van hun “koloniale onderdrukker” de VS en niet om ideologische redenen, maar opnieuw voor olie en gas en andere grondstoffen. Europa was voor 80% afhankelijk van gas uit Rusland. Door het “Groene model” te verkopen dat de wereld gered moest worden en fossiele brandstoffen zoals gas verboden moesten worden, zijn in Europa de Middeleeuwen begonnen. Te laat realiseerden de “groenen” zich dat zonder gas en olie de hele industrie zou instorten, wat nu is gebeurd in Duitsland, ooit het grootste industrieland van Europa. Dit was natuurlijk de bedoeling van de VS om hun eigen LNG gas tegen een hoge prijs te verkopen, omdat de VS hun eigen kapitalistische belangen goed voor elkaar hebben, maar op zoek zijn naar manieren om hun desolate economie te redden. Zodat de “klimaatvervuilende” kolencentrales volgende winter weer open kunnen. Natuurlijk zijn er ideologische politici in het spel die Rusland haten, bijvoorbeeld Nederland. De MH17 werd neergeschoten in de Donbass en zag veel Nederlandse slachtoffers, Rusland kreeg meteen de schuld, zonder echt onderzoek!

Europa vervalt niet alleen in chaos en economische malaise, maar ze scheiden zich ook af van de rest van de wereld, wat natuurlijk het tegenovergestelde is in hun verwrongen eigenbeeld. We zien momenteel nieuwe muren. Ten eerste de digitale muur, voor nieuws of informatie uit andere landen die Europa tot vijand heeft gemaakt (politiek niet de bevolking) zoals Rusland, China en nu de Palestijnen; maar Arabieren zijn al sinds 2011 of eerder de vijand! Daarom zijn de Russische media geblokkeerd China nog niet, de Palestijnse media, sommige Syrische en de media uit Iran zijn verboden en geblokkeerd. Zodat Europeanen niet kunnen sympathiseren met deze “barbaarse” landen in hun propaganda, natuurlijk voorlopig een utopie, iedereen kan een VPN gebruiken, maar voor hoe lang is de vraag? Voeg daarbij de nieuwe EU DSA wet, een nieuwe wet die censuur oplegt tegen alle websites en informatie die ongewenst is voor de EU, en het ETIAS systeem.

Wat is het nieuwe ETIAS-systeem? Burgers van 62 landen buiten de EU (of misschien nog wel meer), die momenteel het Schengengebied binnen de EU zonder visum kunnen bezoeken, zullen een vergoeding moeten betalen. Ze moeten online een aanvraag indienen (inclusief biometrische informatie, werkervaring, medische toestand en reisroute) en vervolgens een strafrechtelijk/veiligheidsonderzoek ondergaan! Voordat je kunt genieten van een croissant in het “wakkere” Parijs, een nep-vegetarische braadworst in Berlijn of een kopje koffie (of drugs natuurlijk, Nederland is een drugsparadijs) in het peperdure Amsterdam, genietend van een LGBT-parade!

Europa bouwt ook nieuwe fysieke muren, gemaakt van prikkeldraad, steen en bewakingstorens met camera’s. Net als de Berlijnse muur, in een modernere versie natuurlijk; of een kopie van de muren en wachttorens in Israël, die de miljoenen Palestijnen in Gaza en de Westelijke Jordaanoever opsluiten. Het beroemde Israëlische veiligheidssysteem, dat onlangs zo jammerlijk heeft gefaald!

Deze muren worden momenteel gebouwd, of zijn al voltooid, in Polen, Finland en de Baltische staten, om de vijand Rusland buiten te houden is het excuus. Er staan al muren in Spanje aan de grens met Marokko om vluchtelingen uit Afrika buiten te houden. De vluchtelingen die dan aankomen en zogenaamd de “gelukkigen” zijn, worden uitgebuit in de fruit- en groentehandel, in de kassen in Spanje of in Italië door de Italiaanse maffia, in Duitsland door de Arabische clans en in Nederland door de Mocro drugsmaffia.

Het maakt niet uit hoeveel muren ze bouwen, fysiek en digitaal, mensen zullen altijd vrijheid willen, de geschiedenis heeft dat bewezen en het is ook bewezen dat grote rijken ten onder gaan, zoals het Romeinse. En nu is het Europese/Westerse rijk onderhevig aan verval!

—–