Bron: Andreas Fritsche, Neues Deutschland Coop-TV 27 februari 2024 ~~~ Heinrich Bücker van het Anti-War Café toonde in 2022 zijn begrip voor de Russische aanval op Oekraïne. Hij werd aangeklaagd maar vrijgesproken. De zaak is nog niet voorbij voor hem, want de regionale rechtbank van Berlijn heeft een beroep tegen de vrijspraak toegestaan.

Bron: Thierry Meyssan Voltaire Netwerk, Paris 27 februari 2024 ~~~ Overal in de Europese Unie komen boeren in opstand tegen het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB), ofschoon dit hen subsidieert. Regeringen reageren met aanpassingsmaatregelen, bureaucratische vereenvoudigingen en een paar geruststellende woorden. In werkelijkheid staan ze machteloos tegenover een structurele aanpak die is ontworpen om een ideologie toe…

Bron: Sonja van den Ende devend.online 24 februari 2024 ~~~ Ik kwam naar Moskou, Rusland, 3 maart 2022 en op 14 maart 2022 vertrok ik met een paar andere buitenlandse journalisten (een handjevol niet veel) op onze allereerste reis van buitenlandse journalisten naar de Donbass. De Speciale Militaire Operatie (SMO) was drie weken eerder begonnen.

Bron: Thierry Meyssan Voltaire Netwerk Paris 20 februari 2024 ~~~ De provocaties van Benjamin Netanyahu hebben meer reacties teweeggebracht dan de slachting van 29.000 burgers in Gaza. Alle hoofdrolspelers in het Midden-Oosten en het Westen, die voortdurend met elkaar overhoop liggen, hebben plotseling hun krachten tegen hem gebundeld. Hoewel iedereen een andere kijk heeft op…

Bron: Alastair Crooke Al Mayadeen Engels 13 feb 2024 ~~~ Slechts weinigen in Washington lijken te beseffen ‘hoe diep ze er al in zitten’. Of, de mate en snelheid waarmee hun opties aan het verdwijnen zijn en onontkoombaar verbonden zijn met het lot van Netanyahu en zijn extreem-rechtse coalitieregering.