Bron: strategic-culture.org 28 mei 2022 ~~~

Naarmate de politieke censuur in het Westen toeneemt, worden niet-mainstream media tegengewerkt, de toegang tot financiƫle diensten zoals PayPal ontzegd of simpelweg geblokkeerd. Als je geen toegang hebt tot onze website, kun je een VPN-service gebruiken, maar een betere optie zou zijn om je aan te melden voor ons Telegram-kanaal, waar al onze artikelen overal ter wereld beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte en steun onafhankelijke media!

UPDATE: the website is op zijn oude naam-adress strategic-culture.org volledig geblokkeerd. Zij is nog wel bereikbaar onder het nieuwe naam-adres strategic-culture.su.
Je kunt uiteraard ook zelf het oude bekende naam-address associeren met zijn IP-address; daar heb je in principe geen (door de VS gecontroleerde) root-DNS servers voor nodig.
Een paar handgetypte tekstregels met <ip-adress> <naamadres1> <naamadres2> in je local ‘hosts’ tekstbestand doet het werk. Dat kun je dan ook meteen voor de andere geblokkeerde websites doen
Hier is een voorbeeld van zulke tekstregels.
Het verandert niets aan het overige functioneren van je computer, en webbrowsen van die specifieke websites wordt met deze aanpassing zelfs sneller en veiliger.


Op de additieve index-service alterlook.org wordt e.e.a. uitgelegd