Bron: Mehr News Agency    
english.almanar  19 mei 2021 ~~~

Iran – Live Nieuws

De Iraanse opperbevelhebber van de IRGC, generaal-majoor Hussein Salami, zei woensdag dat de raketafweersystemen van het Zionistische regime hebben gefaald tegenover de aanvallen van de verzetskrachten.

Generaal-majoor Hussein Salami maakte de opmerkingen tijdens een massale bijeenkomst in het centrum van Teheran op woensdag, die werd gehouden om de steun van de bevolking van de Iraanse hoofdstad voor het Palestijnse volk te tonen te midden van de voortdurende dodelijke agressie van het Israëlische regime op Gaza en de Westelijke Jordaanoever.

“Na de sabotage in Natanz werd hun rakettenfabriek vernietigd en de raffinaderij in Haifa ontplofte, en het grootste defensiecomplex genaamd Rafael vloog in brand, en de veiligheid van het Zionistische regime heeft een eindeloze nederlaag geleden,” legde hij meer uit.

“Zionistische raketafweersystemen hebben gefaald tegenover de aanvallen van de weerstandstroepen,” zei de IRGC-hoofdcommandant elders, verwijzend naar honderden raketten die zijn afgevuurd vanuit Gaza en hun doelen hebben geraakt in de bezette gebieden van Israël sinds de nieuwe escalatie begon op maandag 10 mei.

Generaal Salami voegde eraan toe dat de zionisten zich onder zwaar vuur bevinden van met raketten uitgeruste Palestijnen, eraan toevoegend dat het zionistische regime van Israël moet weten dat de Palestijnse zaak nooit zal worden vergeten.

“Meer dan tweederde van de Zionistische steden werden aangevallen door Palestijnse raketten vanuit Gaza, waardoor er geen veilige haven meer is voor de Zionisten,” merkte de IRGC-hoofdcommandant op, eraan toevoegend “Alle raketafweersystemen van het Israëlische regime tegen duizenden Palestijnse raketten hebben gefaald.”

Hij voorspelde dat de Palestijnse vlag op een dag zal worden gehesen in Europa en de Amerikaanse landen.

Elders wees generaal Salami op de vooruitgang van de verzetsstrijders in Jemen, en zei: “Als we naar Jemen kijken, zien we goede overwinningen,” eraan toevoegend dat Jemen “een weerspiegeling is van elke plaats waar de Verenigde Staten willen opereren.”

Topfoto: Commandant van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) generaal-majoor Hossein Salami

Bron: Mehr News Agency