Bron: Celia Farber 
celiafarber.substack.com 5 Dec ~~~

De meest schokkende vrijgave van documenten van de laatste 100 jaar

Beste lezers van mijn Substack, ik wil jullie dringend vertellen dat ik hier zit, zo geschokt als ik me kan herinneren te zijn geweest, sinds ik begon te berichten over farmaceutische en regerings/farmaceutische predatie in 1987/1988, bij een rock magazine genaamd SPIN.

Het grootste deel van mijn leven ben ik geschokt geweest, vaak gedesoriënteerd, me afvragend of ik mijn eigen ogen kan geloven, en proberend de ontelbare aanvallen op mijn eigen geestelijke gezondheid in overeenstemming te brengen met wat de onmogelijk duistere waarheid lijkt te zijn.

Jarenlang heb ik het niet-aflatende geweld verwerkt als een soort mogelijkheid dat ik iets gemist had. Dat is niet meer zo. Iedereen die verzuimd heeft zich hiertegen te verzetten, is medeplichtig aan massamoord. Er zijn geen “twee kanten”. Pfizer kan zelf precies verklaren waarom alle mensen die doodvallen zijn gestorven, maar ze vonden dat het 55 jaar lang verborgen moest blijven, zodat ze ongestoord door konden gaan met moorden en verminken.

De massamedia zijn de motor van de catastrofe, de conditio sine qua non.

De meeste smoking guns zijn geen echte rokende wapens, maar deze wel.

Een groep genaamd “Public Health and Medical Professionals For Transparency Documents” heeft de FDA aangeklaagd voor het niet vrijgeven van de documenten van Pfizer over bijwerkingen van hun Covid “vaccin”, waarvoor Pfizer 55 jaar heeft gevochten om ze verborgen te houden, maar een moedige rechter heeft ze toch vrijgegeven.

Ze schreven op hun website:

“Vier dagen nadat het Pfizer-vaccin was goedgekeurd voor de leeftijd 16+, dienden we een Freedom of Information Act Request in bij de FDA voor alle gegevens binnen Pfizer’s COVID-19 vaccin biologisch product dossier. We hebben nu de FDA aangeklaagd voor het niet vrijgeven van de gegevens.

Klik hier voor documenten van de rechtbank en voor producties van Pfizer’s documenten van de FDA.: https://phmpt.org/

Waaronder een “postmarketing-experience” document

Link: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Mijn God.

In de 90 dagen na het vrijgeven van het “vaccin” door de Emergency Use Authorization (EUA) registreerden zij 1223 sterfgevallen; en 158.000 bijwerkingen, waaronder foetale sterfte, spontane abortussen en meer. Zij noemen dit, in hun gecodeerde, trans-menselijke Pharma-lingo, de “post marketing ervaring.” [Zie link hierboven]

Wiens ervaring? Die van Pfizer, of van de doden?

Ik heb dit niet opgemerkt toen het een paar dagen geleden werd vrijgegeven, waarvoor mijn excuses. Mark Crispin Miller stuurde het vandaag en ik realiseerde me dat ik iets heel belangrijks gemist had. Ik opende het document en begon te lezen, terwijl mijn geest kortsluiting kreeg. Je denkt dat je alles al gezien hebt, maar nee.

Ik had Alex Jones er deze week apoplectisch over horen berichten, maar om de een of andere reden stopte ik nog steeds niet met wat ik aan het doen was om me er in te verdiepen. Mike Adams heeft er hier uitgebreid verslag van gedaan.

Normaal gesproken schrijf ik proza, zinnen, maar nu laat ik een enorme berg woorden vallen, een pure woordenwolk, zodat u een visueel gevoel krijgt van de omvang van de “ongewenste voorvallen” die Pfizer schandalig en onbezonnen “…van speciaal belang” noemt. [Opmerking: De voorvallen zijn in feite een verzamellijst van potentiële voorvallen die alle bijwerkingen omvat die zij ooit hebben verzameld. Zie update en correctie hier].

Deze “voorvallen” zijn nooit “van speciaal belang” geweest voor de beschermde klasse van vaccin propagandisten van de massamedia , maar ze zijn ECHT. Ze staan hier nu zwart op wit, uit Pfizer’s eigen documenten. Ze weerspiegelen precies wat iedereen die alarm heeft proberen te slaan ooit heeft gezegd; Er is geen mysterie meer.

Iedereen die u vertelt dat deze “vaccins” veilig zijn, is ergens tussen gehypnotiseerd, oneerlijk, en kwaadwillig.

Zoals uit deze Pfizer-documenten blijkt, zijn onze lichamen niets anders dan hun terrein voor sadistische experimenten, hun vermogenswinst, hun totale zelfbenoemde recht om leven te vernietigen, terwijl ze miljarden, misschien wel triljoenen binnenharken, en zelfs hun eindeloze slachtoffers een schuldgevoel aanpraten omdat ze geen “vaccins” promoten nadat ze eenmaal kreupel zijn gemaakt. Zelfs van de doden wordt verwacht dat zij vanuit hun graf vaccins promoten, via hun overlevende dierbaren.

Want u bent een “anti-vaxxer.” En dat is erger dan de dood, maken ze duidelijk.

Maar je hoeft de “anti-vaxxers” niet meer te geloven – hier zijn de gegevens van Pfizer, van alles wat deze roofdieren hebben “waargenomen” bij hun slachtoffers, wier levens zij ogenschijnlijk zo graag willen “redden” en die gezond waren vóór de inentingen, maar in de ban van de angst, en opgeofferd door een onuitsprekelijk koelbloedige media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *