Bron: center-for-counter-hegemonic-studies (CCHS) 24 jun 2023

Het door Soros gefinancierde Amerikaanse bedrijf Human Right Watch rapporteert vanuit zijn bronnen onder Amerikaanse proxies om een volledig fictief beeld te geven van Washingtons vuile oorlog tegen Syrië. Aanvallen op dorpelingen door HTS/Nusra-terroristen die door de NAVO worden gesteund, worden valselijk afgeschilderd als misdaden van het Arabische leger van Syrië om de interventie onder leiding van de VS te verlengen en zo de onafhankelijke (en anti-Israëlische) Syrische staat lam te leggen.

Door de NAVO gesteunde HTS-terroristen (voorheen Jabhat al Nusra / al Qaeda) in NW Idlib, Syrië

De volgende kop laat zien hoe HRW terroristische aanvallen op Syrische dorpen door de door de NAVO gesteunde gewapende groep HTS toedekt. Met behulp van HTS-bronnen beweert HRW ten onrechte dat het Syrische leger Syrische burgers aanvalt.

HRW propaganda over Syrië

van HTS/AlQaeda bronnen in Idlib de door Soros gefinancierde Amerikaanse corporatie

HRW meldt 12 burgerslachtoffers, geeft Syrisch leger de schuld.

Wat er werkelijk is gebeurd:

HTS terroristen bestookten Salhab, Deir Shmial, Al-Qardaha met drones en Jourin met mortiergranaten, wat resulteerde in martelaren en gewonden onder burgers. De Russische luchtmacht reageerde met verschillende luchtaanvallen op lanceerplaatsen van drones op het platteland van Latakia en Idlib, terwijl de artillerie van het Arabische leger van Syrië intensief op terroristische plaatsen op het platteland van Hama en Idlib schoot. De nachtelijke aanvallen van de Russische luchtmacht gaan door en vernietigen het hoofdkwartier en de wapen- en munitiedepots van de HTS, de “Turkistan Islamic Party” en de “Eerste Turkmeense Kustdivisie”.

Bron: https://t.me/believeinsyria

Wie financiert Human Rights Watch? Nou, veel Amerikaanse bedrijven, meestal afgestemd op de Democratische kant van de politiek, maar kijk eens naar deze donatie van Soros in 2010. HRW is geen “NGO”. https://www.hrw.org/news/2010/09/07/george-soros-give-100-million-human-rights-watch

In 2010 gaf Soros $100 miljoen aan HRW

Topfoto:Door de NATO gesteunde HTS terroristen (voormalig Jabhat al Nusra / al Qaeda) in NW Idlib, Syrie HTS