Bron: Sputniknews, 12-09-2018 ~~~ 

Volgens het Russische Ministerie van Defensie hebben de White Helmets in samenwerking met met terroristen, 22 gezinnen met kinderen uitgekozen, evenals weeskinderen die zijn ontvoerd uit vluchtelingenkampen, om deel te nemen aan hun gespeelde opnames.

“Terroristen van een groep die zichzelf Tanzim Ḥurras ad-Din * noemt [De Bewakers van Godsdienstorganisatie] houden zich bezig met de directe voorbereiding van locaties voor de detonatie van containers geladen met giftige stoffen tijdens het maken van een video over ‘chemische aanvallen’,”  melde het Russische Centrum voor Syrische Verzoening.

Zoals het centrum berichte, bereiden de terroristen zich voor om daadwerkelijk op chloor gebaseerde gifstoffen te gebruiken tegen de deelnemers aan de film scene, om vervolgens het Syrische leger de schuld te geven van de chemische aanval.

Volgens het Russische Centrum voor Syrische Verzoening hebben de terroristen 22 kinderen uit Aleppo geselecteerd voor deelname aan de gespeelde aanslag.

“22 kinderen met hun ouders uit de provincie Aleppo werden geselecteerd door militanten voor de deelname aan de geënsceneerde chemische aanval .Een andere groep, van wezen ontvoerd uit vluchtelingenkampen, bestemd voor het filmen van dodelijke taferelen, wordt nu vastgehouden in … de Iqab-gevangenis , gecontroleerd door de Nusra Front terroristen, ” aldus het centrum.

Zoals het centrum opmerkte, hebben een aantal nieuwsbronnen uit het Midden-Oosten en een Amerikaanse omroep negen scènes gefilmd van de geënsceneerde chemische aanval.

“Volgens de onweerlegbare informatie van het Russische Centrum voor Syrische Verzoening, werden negen scènes van het vermeende gebruik van ‘chemische wapens’ door de Syrische troepen tegen de burgers gefilmd op 9 september in de nederzetting Jisr al-Shughur in de provincie Idlib door de bemanningen van een aantal kanalen uit het Midden-Oosten en de regionale afdeling van een televisiekanaal van de VS,”

De White Helmets en Nusra Front terroristen hebben video’s goedgekeurd van twee scènes, die zullen worden overgedragen aan de Verenigde Naties en de OPCW; de rest zal worden verspreid in de sociale netwerken, onthulde het centrum.

“Na de opnames in de avond van 11 september, tijdens een gezamenlijke bijeenkomst van vertegenwoordigers van de White Helmets en de militanten van de terroristische groep Nusra Front, werden slechts twee video’s van de negen goedgekeurd voor overdracht naar de Verenigde Naties en de OPCW na de De resterende video’s zijn vanwege hun slechte kwaliteit gesuggereerd voor gebruik in sociale netwerken, “

Zoals het Russische leger onthulde, bereidden de White Helmets, een non-gouvernementele organisatie (NGO), zich sinds 9 september dagelijks voor op een gefaseerde aanval met chemische wapens met de deelname van kinderen in Khan Sheikhoun van Syrië.

“De White Helmets activisten bereiden zich voor op het filmen van een geënsceneerde ‘chemische aanval’ met de deelname van maximaal 30 burgers, waaronder ongeveer twaalf kinderen tussen 8 en 12 jaar oud, in de nederzetting Khan Sheikhoun … dagelijks sinds 9 september “aldus de verklaring.

Tekenen van de voorbereiding van opgevoerde chemische aanvallen in nog een andere stad in Idlib

Het Russische Centrum voor Syrische Verzoening ging verder met te zeggen dat het signalen had geregistreerd van de voorbereiding van andere valse vlag chemische aanvallen, in een andere stad in de provincie Idlib in Syrië.

“Volgens de informatie die het Verzoeningscentrum heeft ontvangen, verstrekt door inwoners van Idlib, werden tekenen van intensievere voorbereiding voor gespeelde valse vlag chemische aanvallen in het dorp Kafir-Zait. Gifstoffen voor gebruik in provocaties werden afgeleverd in de nederzettingen van Kafr Nabudah en Qalaat al-Madiq, “

De verklaring werd gemaakt een dag nadat het Russische Centrum voor Syrische Verzoening meldde dat de genoemde geënsceneerde beelden waren begonnen. Zoals Syrische mensenrechtenactivist en openbaar figuur Ammar Jamal had bevestigd aan Sputnik, was een groep van 30 vertegenwoordigers van de witte helmen naar Idlib gekomen om een ​​provocatie te organiseren. Volgens mensenrechtenactivisten kwamen de witte helmen dinsdagochtend aan met containers met een onbekend gas.

Zie ook:

Original English Publication: Terrorists Preparing to Use Chemical Weapons Against Children in Syria, MoD Sputniknews, September 12, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.