Bron: Thierry Meyssan Voltaire Netwerk Paris 20 februari 2024 ~~~ De provocaties van Benjamin Netanyahu hebben meer reacties teweeggebracht dan de slachting van 29.000 burgers in Gaza. Alle hoofdrolspelers in het Midden-Oosten en het Westen, die voortdurend met elkaar overhoop liggen, hebben plotseling hun krachten tegen hem gebundeld. Hoewel iedereen een andere kijk heeft op…

Bron: Nieuwsbrief uit Betlehem, Mazin Quemsiyeh, popular-resistance blog, 18 februari 2024 ~~~ We kijken toe naar onze wereld die wegzinkt in een spiraal van geweld en vragen ons af waarom wij mensen niet de weg van vrede, harmonie en samenleven kunnen leren. Wat zijn de belangrijkste factoren die tot zo’n situatie leiden?

Bron: RT 14 februari 2024 ~~~~ In een bericht op het officiële X-account (voorheen Twitter) van het land wordt erkend dat foto’s uit Moldavië zijn gebruikt als “illustraties” van de hulp aan de Palestijnen.

Bron: Alastair Crooke Al Mayadeen Engels 13 feb 2024 ~~~ Slechts weinigen in Washington lijken te beseffen ‘hoe diep ze er al in zitten’. Of, de mate en snelheid waarmee hun opties aan het verdwijnen zijn en onontkoombaar verbonden zijn met het lot van Netanyahu en zijn extreem-rechtse coalitieregering.

Bron: Thierry Meyssan Voltaire Netwerk, 13 februari 2024 ~~~ De “Conferentie voor de overwinning van Israël – nederzettingen brengen veiligheid: terugkeer naar de Gazastrook en Noord-Samaria” was niet alleen een bijeenkomst van joodse supremacisten. Een rabbijn die in Israël tot levenslang was veroordeeld voor zijn misdaden, sprak er namens de opvolgers van de Stern Groep…