Bron:  Mark Taliano en George Eliason
Voices from Syria 27 maart 2023 ~~~

Als massapsychose een onthechting van de werkelijkheid inhoudt, dan lijden we in het westen aan massapsychose over talloze onderwerpen. Nu meer dan ooit.

In termen van overheidsbeleid is deze gefabriceerde ziekte goed gepland en opzettelijk. De media, in lockstep met de regering, is eigendom van en wordt gecontroleerd door mediakartels (1). Aanvaardbare politieke meningsverschillen blijven, voor het grootste deel, binnen de krijtlijnen van het Grote Leugenverhaal, met als meest recente, omvangrijke en misdadige de COVID Leugens. (2)

Maar als de COVID-maatregelen en -prikken een binnenlandse manifestatie zijn van de oorlog van de regering tegen haar eigen volk, en de buitensporige sterftecijfers wijzen daarop (3), dan is imperialisme een externe manifestatie van oorlog tegen andere volkeren. Regeringen creëren steun voor deze “oorlogen” door middel van massale psychoses, genererende leugens en bedrog.

Alle oorlogen van na 11 september dienen als voorbeeld om de oorlog in Oekraïne te begrijpen. Hoe? Omdat ze allemaal werden verkocht aan de ongelovige westerse bevolking door middel van Grote Leugens. Geen van de oorlogen ging of gaat over humanitaire doeleinden, democratie, vrijheid of terrorismebestrijding. Integendeel.

De waarheid over “voorbije” oorlogen is inmiddels zover naar buiten gesijpeld dat veel westerlingen nu accepteren dat Irak geen massavernietigingswapens had, dat Libië (4) vóór de westerse invasie een veel betere plek was (net als Irak), en dat de gekozen regering van Syrië onder leiding van president Assad verre van een brute dictator is en oneindig veel beter is dan de door het Westen gesteunde terroristen van al Qaeda, ISIS. (5)

Dus waarom de ogenschijnlijke algemene aanvaarding van de officiële Oekraïense verhalen? Hebben de westerse bevolkingen niets geleerd van eerdere oorlogen en de verzonnen leugens die deze oorlogen in gang hebben gezet en in stand hebben gehouden?

De oorlogsleugens over Oekraïne komen overeen met oorlogsleugens over bovengenoemde landen.

De oorlog gaat niet over democratie, vrijheid of humaniteit, en de Russische president Vladimir Poetin is geen “brute dictator”. Dit mag geen verrassing zijn. Om kort te gaan, het is een proxy-oorlog bedoeld om Rusland te laten bloeden, zelfs als dat betekent dat Oekraïners tot de “laatste persoon” vechten. (6)Wat betreft het laten bloeden van Rusland is het onwaarschijnlijk dat dit doel zal slagen, aangezien Rusland nu waarschijnlijk sterker is dan ooit, ondanks (of misschien wel dankzij) de economische sancties en de oorlog.

In termen van vechten “tot de laatste (Oekraïense) persoon”, zoals uitgedrukt door senator Lindsay Graham, kan deze sombere uitkomst zich manifesteren zolang landen als Canada doorgaan met het steunen en sturen van wapens naar wat in wezen een door het westen geïnstalleerd naziregime is.

George Eliason beschrijft de daden en fundamentele ideologie van de herrezen Banderieten van Kiev. Hij beschrijft hoe het laatste wat slachtoffers van de holocaust zagen de blauwe en gele armbanden van de SS Totenkopf waren.

Video: George Eliason. De grootste leugen van Oekraïne

—-https://rumble.com/v1dqx82-bidens-shame-the-8-minute-expose-of-ukraines-biggest-lies.html

Toch lijken westerlingen die de blauwe en gele vlaggen van het huidige regime in Kiev steunen, product van een staatsgreep in Washington, zich er niet van bewust wat ze in werkelijkheid steunen.

De westerse imperiale oorlogscomplexen zouden niet gelukkiger kunnen zijn, zelfs nu deze verzonnen “psychose” de oorlog, de verwoesting en de massaslachting van de Oekraïners verlengt. Imperialisten willen geen vrede.

Wanneer, zo niet nu, zullen de westerse massa’s zich bevrijden van hun verzonnen waanideeën? Wanneer, zo niet nu, is het tijd voor waarheid, vrede en rechtvaardigheid?

Mark Taliano is een Research Associate van het Centre for Research on Globalization (CRG) en de auteur van Voices from Syria

Voetnoten

(1) Dr. Joseph Mercola, “The Same Shady People Own Big Pharma and the Media.” Mercola, 15 June, 2021. (The Same Shady People Own Big Pharma and the Media – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization) Accessed 27 March, 2023

(2) Kit Knightly, “40 Facts You NEED to Know: The REAL Story of ‘Covid’. ” offGuardian, 24 March, 2023. (40 Facts You NEED to Know: The REAL Story of “Covid” – OffGuardian (off-guardian.org) ) Accessed 27 March, 2023.

(3) Alexandra Bruce, “Video: Shocking Findings in the CDC Data on Excess Mortality: Edward Dowd.” Global Research, 15 March, 2022. (Video: Shocking Findings in the CDC Data on Excess Mortality: Edward Dowd – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization) Accessed 27 March, 2023.

(4) Garikai Chengu, ” Libya: From Africa’s Wealthiest Democracy under Gaddafi, to US-NATO Sponsored Terrorist Haven.” Global Research, 19 ) October, 2015. (Libya: From Africa’s Wealthiest Democracy under Gaddafi, to US-NATO Sponsored Terrorist Haven – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization) Accessed 27 March, 2023.

(5) Mark Taliano, ” Unit One: Teach Voices from Syria.” marktaliano.net (Unit One: Teach Voices from Syria. – Mark Taliano) Accessed 27 March, 2023.