Door Sonja van den Ende, 
devend.online 13 december 2022 ~~~

De afgelopen dagen is pijnlijk duidelijk geworden dat de EU niet alleen de controle over de lidstaten verliest, maar ook binnen de eigen gelederen door corruptie, uiteen valt.

Het is als het Romeinse Rijk dat ten onder ging aan wanbeheer, corruptie, slecht leiderschap en een slechte moraal.

Servië

Servië is Ruslands grootste “vriend” in Europa en laat zich nog niet intimideren door de EU en het Angelsaksische blok om Rusland sancties op te leggen. Het Angelsaksische blok binnen de EU beseft dit maar al te goed en probeert nu weer een oorlog te creëren tussen Servië en Kosovo.

Natuurlijk hebben ze dit al uitgelokt in 1999 (en vóór de Joegoslavië-oorlogen) toen ze het Kosovo Bevrijdingsleger (UCK) met wapens steunden, het UCK bestond voornamelijk uit etnische Albanezen, maar er kwamen veel huurlingen bij uit verschillende landen, geradicaliseerde individuen, als voorloper van ISIS en de verschrikkelijke oorlogen die volgden en die ook gesponsord werden door het Angelsaksische blok binnen de EU.

Carla Del Ponte, lange tijd hoofdaanklager van het ICTY (Internationaal Strafhof zaak Joegoslavië), beweerde in haar boek The Hunt: Me and the War Criminals (2008) dat er in 1999 na het einde van de Kosovo-oorlog sprake was van orgaanhandel.

Ook beweringen over het gebruik van kindsoldaten en sekshandel werden achteraf door de VN bewezen. Natuurlijk werd niemand in het Angelsaksische blok of de VS beschuldigd van het steunen van misdaden tegen de menselijkheid, zoals het geval was voor Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en nu Oekraïne.

Het Angelsaksische blok gebruikt dezelfde tactiek en hetzelfde script in hun oorlogen. Propaganda; er is iemand slecht; Milošević, Saddam Hoessein, Taliban, Kadhafi, Assad en nu Poetin. Ze gebruiken huurlingen en bepaalde groepen die ze tegen elkaar opzetten en bewapenen en financieren!

Albanees nationalisme was een centraal uitgangspunt van het UCK en velen in de gelederen steunden de oprichting van een Groot-Albanië, dat alle Albanezen op de Balkan zou omvatten, met de nadruk op de Albanese cultuur, etniciteit en natie. Gedurende zijn hele bestaan werd het UCK door Joegoslavië als terroristische groepering aangemerkt.

Foto: Nederland wil EU-toetredingsproces stoppen & visumvrije toegang voor Servië opschorten – SchengenVisaInfo.com

Het Angelsaksische blok deed voorstellen: De PvdA en de VVD willen dat de Europese Unie maatregelen kan nemen tegen Servië, omdat dit land volgens hen door zijn banden met Rusland afwijkt van de EU-waarden. Tweede Kamerlid Van Wijngaarden van de VVD heeft een motie ingediend bij de Tweede Kamer waarmee hij er bij de Europese Commissie op wil aandringen ruimere mogelijkheden te benutten om de EU-toetredingsonderhandelingen met Servië stop te zetten. Doet je afvragen wat er voor de VVD op het spel staat? Hun Rusland-haat is immens!

Laten we hopen dat Vučić het hoofd koel houdt en de Angelsaksen in de EU het nakijken geeft!

Hongarije

Vertegenwoordigers van de EU-lidstaten hebben besloten de betalingen uit de EU-begroting aan Hongarije te bevriezen. Een definitief besluit moet deze week worden genomen, zo koppen de westerse propagandamedia vandaag!

De Europese Unie heeft een principeakkoord bereikt om een financieel hulppakket van 18 miljard euro (18,93 miljard dollar) naar Oekraïne te sturen en een minimumbelasting voor grote bedrijven goed te keuren, een belangrijke stap die de kloof tussen het blok en het recalcitrante lid Hongarije heeft verkleind. Hongarije had tot nu toe zijn veto gebruikt om de twee grote deals erdoor te krijgen, terwijl anderen klaagden dat Orban zijn macht misbruikte om zijn herstel- en hulpfondsen te krijgen.

Foto: Getty images

De EU-instellingen zitten al jaren in een impasse met Orban. Ze besloten achter Orban aan te gaan vanwege wat hij zijn vorm van “onliberale democratie” noemt, maar die door anderen wordt gezien als ongeschikt voor het traditionele begrip van het westerse democratische liberalisme van de EU.

Hongarije heeft deze ronde gewonnen en is een doorn in het oog van de EU. Dit begon in 2015 toen de EU onder leiding van Jean-Claude Juncker en met back-up (geld) en ideologie van George Soros Duitsland overspoelde met vluchtelingen uit Syrië en andere door oorlog verwoeste landen die door de Angelsaksen waren vernietigd en Duitsland veranderde in een pseudo-ontwikkelingsland. De ‘groene ideologie’ de-industrialisatie en nog meer vluchtelingen uit Oekraïne en overal is nu de dood van het ‘oude’ Duitsland!

Misschien was het de bedoeling van George Soros, nadat hij rijk was geworden door de Bank of England feitelijk op te lichten. Hij kon wraak nemen op Duitsland en vond in Merkel de juiste kandidaat. Misschien is het slechts een gedachte. Feit blijft dat hij open grenzen promoot, creditcards geeft aan vluchtelingen en iedereen die zich tegen hem verzet wordt bestempeld als antisemiet, alleen omdat hij net als Zelensky Joods is. Maar je acties hebben niets te maken met antisemitisme, je bent slecht of niet. Maar dit is het stokpaardje van de Angelsaksen, die zich hebben laten inpakken door het geld, de macht en de corruptie van Soros, Rockefellers en Gates.

Hongarije weigerde mee te werken aan deze massale immigratiestroom en verbood alle instellingen van George Soros in Hongarije.

Een recent rapport onthulde dat de liefdadigheidsinstellingen en organisaties van George Soros meer dan 250 media over de hele wereld financieren, waardoor de publieke opinie wordt gemanipuleerd en liberale indoctrinatie wordt gefinancierd.

George Soros is al ontmaskerd in een poging om de binnenlandse politiek in Hongarije te beïnvloeden, maar de parlementsverkiezingen van 2018 toonden duidelijk aan dat een overweldigende meerderheid van de Hongaren het idee dat Hongarije een immigratieland moet worden afwees en met nog eens een tweederde meerderheid voor premier Orbán en zijn regering stemde. Degenen die ons toen bekritiseerden voor het aannemen van de “Stop Soros” wet kunnen nu volledig begrijpen waarom we dachten dat het absoluut noodzakelijk was.

Soros zelf vertelde The New York Times ooit dat hij bezig was om de boog van de geschiedenis “in de goede richting te buigen”.

Wat deze sluimerende liberale invloed inhoudt is het promoten van transgender-ideologie bij kinderen, antichristelijke propaganda, de afschaffing van het kerngezin, klimaatradicalisme en ongecontroleerde migratie – al met al het pushen van extreem-linkse inhoud onder het mom van “onafhankelijke” journalistiek, geïnspireerd door Soros’ “open society” utopie.

Bron: Over Hongarije - 
Hoe het Soros-imperium 
vanuit de schaduw manipuleert

Polen

Ik denk dat we Polen het meest “schizofrene” land in de EU kunnen noemen. Een extreem nationalistisch land dat bijna grenst aan fascisme. Het haat de Duitsers en West-Europa, het haat Rusland en lijkt de Oekraïense nationalisten te steunen. Diezelfde nationalisten die de kant van de Duitse nazi’s kozen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en die ook nu weer de Duitsers haten en eisen dat Duitsland betaald wordt voor de Tweede Wereldoorlog. Kun je het nog volgen?

Het Angelsaksische blok lijkt ze nog steeds nodig te hebben in de EU, want Polen grenst aan Oekraïne en veel Poolse huurlingen vechten in Oekraïense milities tegen hun “gehate” Russen.

Foto: Militarywiki

Anti-regeringsactivisten of mensen die zich uitspreken en de russofobie veroordelen, worden in Polen gevangen gezet en hun eigendommen worden afgenomen, zoals in het fascistische Duitsland van 1933-1945. Dit gebeurt ook in Letland, Litouwen, Estland in Duitsland zelf, maar ook in landen als Oostenrijk en Nederland is er een tendens om deze kant te kiezen. Het Angelsaksische blok is een fascistisch blok geworden, waar linkse en rechtse politiek geen onderscheid meer maken.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vormden nationalisten in 1942 het Oekraïense Opstandelingenleger (UPA). De leiding van de UPA besloot de Polen die in Volhynia woonden te elimineren. Volgens Poolse historici vermoordden UPA-guerrilla’s vanaf 1943 bijna 100.000 Polen, voornamelijk burgers (ook in Oost-Galicië). De Polen reageerden met geweld en doodden minstens enkele duizenden Oekraïners. De UPA vocht ook tegen de Sovjets.

De leider van de OUN en de geestelijke beschermheer van de UPA, Stepan Bandera, die in 1959 door een Sovjet-agent werd vermoord in Duitsland, waar hij zich schuilhield onder de bescherming van de zogenaamde “democratische” regering van West-Duitsland, heeft tegenwoordig een monument in Oekraïne en tal van straten zijn naar hem genoemd. Hetzelfde geldt voor UPA, die de patroon is geworden van enkele tientallen straten in verschillende Oekraïense steden. Voor de Polen is dit bijna onmogelijk te accepteren, want vóór 1939 was Polen vijand nummer één voor Bandera. Hij nam deel aan het organiseren van de eerder genoemde aanslag op de minister van Binnenlandse Zaken, waarvoor hij ter dood werd veroordeeld (omgezet in levenslang), maar vluchtte naar Duitsland (en kwam terug).

Dus een totaal schizofreen gedrag van Polen om Oekraïne te steunen (ze weten van de Nazi milities zoals AZOV of AIDAR), maar onlangs werd bekend dat Polen aspiraties heeft om West-Oekraïne bij Polen in te lijven. Polen is al bezig ambtenaren en vertegenwoordigers naar West-Oekraïne te sturen om alles voor te bereiden voor de annexatie. Ik ben benieuwd hoe het Angelsaksische blok hierop zal reageren!

Sancties tegen RuslandFoto: Militarywiki

De EU heeft Rusland en Russische personen en aanhangers sancties opgelegd, reisverboden en bevriezing van tegoeden, handelsbeperkingen met de Krim en Sevastopol, beperkte toegang tot de EU-kapitaalmarkten voor bepaalde Russische banken en bedrijven, en een wapenembargo tegen Rusland. De eerste sanctieronde begon in maart 2022, we gaan nu de 9e sanctieronde in!

Had Rusland er last van? Zeker, sommige dingen hebben Rusland geraakt, sommige winkels zijn gesloten, SWIFT is niet mogelijk en bepaalde westerse technologie is niet meer. Maar over het algemeen heeft het Rusland geen kwaad gedaan. De verkoop van olie en gas neemt een hoge vlucht. Russische winkels liggen vol met voedsel, kleding, meubels en er is genoeg benzine, gas, olie, goud,.. bekende merken uit het Westen worden nu geleidelijk vervangen door Chinese, Turkse en/of Aziatische merken!

Foto: Dreamstime.com

De grootste verliezers zijn de Europese Unie zelf en vooral haar burgers in het Angelsaksische blok hebben te maken met hoge inflatie, torenhoge energierekeningen en daarbovenop de uitvoering van de “great-reset” plannen, waar Soros en zijn organisaties ook een grote rol in spelen en voorstander van zijn! it

Een van de redenen om Rusland de oorlog te verklaren is om af te komen van fossiele brandstoffen zoals gas en olie. Het gaat immers om de “green new deal” niet om fossiele brandstoffen, en de haat tegen Rusland maakt het voor de Angelsaksen gemakkelijk om Rusland de oorlog te verklaren. Een oorlog die geen oorlog is, maar door het Westen als proxy-oorlog wordt gevoerd!

Corruptie

De (vorige) ondervoorzitter van het Europees Parlement Kaili verliest haar ambt wegens ernstige beschuldigingen van corruptie. De parlementsleden besloten met slechts één tegenstem. Ze zit al in hechtenis.

De afgevaardigden stemden in Straatsburg met slechts één nee voor de onmiddellijke verwijdering van de politica uit Griekenland, die momenteel in hechtenis zit. De sociaaldemocrate werd vrijdag gearresteerd op verdenking van corruptie door het WK-gastland Qatar. Kaili wordt ervan beschuldigd geld te hebben ontvangen voor het beïnvloeden van politieke beslissingen voor het WK-gastland. De politica had de beschuldigingen tot het einde toe verworpen.

Maar zij is niet de enige….

Al maanden stapelt de druk zich op op de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leijen, die ervan wordt beschuldigd dat zij tekstberichten uitwisselde met Albert Bourla, Chief Executive van Pfizer, terwijl de EU onderhandelde over haar vaccincontract met het bedrijf.

Heiko von der Leyen, Ursula’s echtgenoot, is medisch directeur bij Orgenesis, Inc. In zijn vorige carrière was hij Medisch Directeur & VP-Klinische Ontwikkeling bij Cardion GmbH, Chief Scientific Officer bij Avontec GmbH, Chief Scientific Officer bij Artiss GmbH en Managing Director bij Hannover Clinical Trial Center GmbH.

Orgenesis Inc. is een wereldwijd opererend biotechbedrijf dat het potentieel van cel- en gentherapieën (CGT’s) wil ontsluiten. Het bedrijf richt zich op autologe therapieën, met processen en systemen die voor elke afzonderlijke therapie worden ontwikkeld met behulp van een gesloten en geautomatiseerd verwerkingssysteem dat is gevalideerd voor een conforme productie in de buurt van de patiënt voor behandeling van de patiënt op de plaats van zorg (POCare). Het deed goede zaken tijdens de Covid-19 pandemie, dankzij haar man en haar relatie met Albert Bourla de CEO van Pfizer.

Angela Merkel

Hoewel zij geen lid is van het EU-parlement is zij nauw verbonden met Ursula von der Leijen, die immers minister van Defensie was in haar regering en zoals zij vaak beweerde een “goede vriendin”!

Bovendien was Angela Merkel in haar tijd als Bundeskanzlerin een soort vertegenwoordiger van Pfizer. Ze reisde de wereld rond om de vaccins te “verkopen”! Diverse media in Duitsland en de EU berichtten:

Achter het veelbelovende vaccin van BioNTech / Pfizer zit een Turks-Duits dreamteam, dat het gevaar van Covid-19 in januari 2020 al zag aankomen. Uğur Şahin en Özlem Türeci, oprichters van het Duitse farmaceutische bedrijf BioNTech die samenwerkten met Pfizer. Het was januari 2020, de meeste gewone stervelingen hadden nog nooit van het woord “coronavirus” gehoord, en in het medische tijdschrift The Lancet las Şahin een artikel over het nieuwe virus in Wuhan. “Ik kwam tot de conclusie dat dit zou uitgroeien tot een pandemie,” zei Şahin in een interview met de Allgemeine Zeitung. “En dus voelden we ons verplicht om iets te doen.”

Ze kwamen tot de conclusie dat het een pandemie zou worden, laat deze woorden maar eens bezinken, samen met von der Leijen, Merkel en dit dreamteam hebben ze vaccins op de markt gebracht, geld geïnvesteerd van EU-burgers en velen geloven dat het allemaal met voorbedachten rade was en een zwendel; dat laat ik in het midden, dat mag iedereen zelf beoordelen. De feiten zijn er!

Foto: Allgemeine Zeitung

Angela Merkel niet alleen verrader van het Duitse volk, haar Pfizer regeling, 2 miljoen vluchtelingen, maar niet velen weten dat ze voormalig bondskanselier Helmut Kohl erin geluisd heeft, ze was zijn protegé, ze beschuldigde hem van diefstal (partijgeld) na zijn dood, het bleek niet waar te zijn. Nu heeft ze ook president Vladimir Poetin verraden, een echte Judas!

We kunnen concluderen dat de tijd rijp is voor de aftocht van de zogenaamde Europese politici en de Europese Unie zelf, er is te veel corruptie, verraad en oorlog!