Het lijkt een misselijke grap, maar het is serieus:

Tijdens een op 23 en 24 juli door de VS georganiseerd forum in Praag, waar een klein select groepje bijeen was, die zichzelf tot ‘vertegenwoordigers van….’ verklaarden, is een door de VS geschreven tekst als ‘verklaring’ onderschreven, waarin een oproep aan burgers van alle deelstaten van de Russische Federatie wordt gedaan om afscheidingsbewegingen te starten onder leiding van zgn. democratische organisaties en de nog te vormen zgn. interim regeringen.

Met verzonnen omstandigheden worden hier in feite de door de cia en neocons gecontroleerde personen en organisaties ( i.e. neonazis, jihadi’s, huurlingen, zgn ngo’s,…) opgeroepen om binnen de Russische federatie opstanden te starten.

Lees verder, in het eerdere bericht (begin zomervakantie, 24 juli 2022)


Eerdere berichten in dit archief: