Bron: Vrede met Rusland - 8 augustus 2022 ~~~

De Nederlandse regering, die in 2013/2014 de staatsgreep in Oekraine steunde en mede-financierde, betrekt ons land nu moedwillig in een oorlog met Rusland. Zij wordt hierin bijgestaan door de gevestigde Media, en het zgn maatschappelijke middenveld. Wij willen hier krachtig tegen protesteren.

Maandag 8 augustus zal er na afloop van het wekelijkse stille protest voor de Amerikaanse Ambassade, vanaf 19:00 uur een open discussie en gelegenheid voor toespraken zijn.
Komt allen!

Details:

Maandag 8 augustus 2022, 19:00 – 20:00
Museumplein (zuidoostelijke hoek)
1071 DJ Amsterdam, Nederland


Werkgroep Vrede met Rusland:
De crisis in Oekraine gaat maar door, meer en meer en zwaardere wapens worden door Nederland welhaast ongelimiteerd opgehoest (i.t.t salarissen van leraren en gezondheids sectormedewerkers waar al jaren geen geld voor is); het militair-industrieel complex gedijt goed.

Om verdere escalatie te voorkomen is het van belang dat volksvertegenwoordigers zich er van bewust zijn dat burgers van Nederland en Europa onze parlementen en regeringen nooit gekozen hebben om vijandschap te ontketenen met andere landen en derhalve hebben zij niet het mandaat om ons allemaal de ene na de andere oorlog in te leiden. Rutte is de John McCain van de EU geworden, tijd voor het vreedzame pad met een meer vooruitziende visie en creatievere geest.