Bron: SouthFront 21 april 2022 ~~~

Oekraïense media toonden een video van Oekraïense soldaten die de lijken van dode burgers verslepen. Naar verluidt is de video gefilmd in de beroemde stad Boeka, waar de AFU een bloedbad heeft aangericht en de Russische troepen van oorlogsmisdaden beschuldigt.

Hoewel de westerse partners van Kiev weigerden om op verzoek van Moskou een onafhankelijk internationaal onderzoek in te stellen, werden talrijke argumenten aangevoerd die aantonen dat de massamoord in scène werd gezet. De bovenstaande video is er een van.

Aangenomen wordt dat de video voor intern gebruik is gemaakt. De Oekraïense centra voor informatie en psychologische operaties (CIPSO) maken deel uit van de speciale strijdkrachten van de Strijdkrachten van Oekraïne, en al hun medewerkers zijn militairen die video’s van hun werk moeten opnemen voor verslagen. De video werd echter gedeeld met de Oekraïense media.

Te zien is hoe de soldaten van de Strijdkrachten van Oekraïne lijken op straat leggen. Volgens de verhalen uit Kiev hebben Russische soldaten opzettelijk burgers gedood en lagen de lijken dagen- en wekenlang op straat, zodat de plaatselijke bevolking ze niet eens kon begraven.

De video bewijst onder meer de lijkschennis van burgers in Oekraïne. Nadat Oekraïense soldaten hen op straat hadden gegooid voor een in scène gezette slachtpartij, werden de doden pas begraven toen een Europese delegatie weken later naar de begrafenis kwam kijken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.